"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #481 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
şu sorumu cevaplandıracak bir kişinin çıkmaması ne üzücü.
__________________ |
| | |
| | #482 |
| freedomm22 |
benim çok bi bilgim yok ama mantıken indash monitörler teybin içine girdiği için normal teyplerde öndeki aksamı aldığın gibi monitörü alamazsın zaten monitör, film şeridi gibi ince bir şeritten bilgileri aktarıyor onunda çıkması imkansız... kayar kapaklı tellerde vs. olduğu gibi |
| | |
| | #483 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #484 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008 |
bagaj dan yer kazanmak için woofer i kutu yerine arkadaki kompedentlerin ortasına koysam ses te bozulma olurmu ?? teşekkürler
|
| | |
| | #485 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-09-2008 Şehir: adana Otomobil: peugeot 206 | 206 Müzik ses sistemi bilgi ltf.
Arkadaşlar Merhaba, Aranıza yeni katılıyorum. Yazılarınızı uzun zamandır keyifle takip etmekteydim. Sizlerin engin tecrübesinden faydalanmak için üye olup fikrinizi almak istedim. Peugeot 206 aracıma geçtiğimiz hafta müzik sistemleri yapan bir aradaşıma küçük bir woofer takmak için uğradığımda, benim aklımı çelip bir güzel set dizdi aracıma. eski aracımda da vardı 2000-2001 yılında ancak bu defa işler baya gelişmiş bagaj wooferları felan orjinal teybe dönüştürücü takmalar. Bunlar güzel gelişmeler. Buarada sistemi şu şekilde kurdu : orjinal teybi sökmek istemedim dijital göstergeden faydalanabilmek için dolayısı ile bir dönüştürü takıldı + orjinal ön hoperlörler takılı kaldı , arka höperlörler iptal edildi . onun yerine arka kafalıkların oraya 2 adet 460 lık pioneer hoperlör ve bagaja 1400 W USA505 amfi + 1000 W 25 cm lik JBL tüp şekilli kutu da woofer takıldı. Fazla masraf etmek istemiyorum diyince en uyugununu bu şekilde taktılar. Asıl sorum şudur ; iki gündür internetten forumlardan okuduğum Mid-takım (Mid-Tiz) daha önce bilmiyordum, ne olduğunu kısmen sayenizde öğrendim, takmamız şart mıdır. Woofer ayarlarını iki defa fazla açık diye kıstırmama rağmen çok güçlü bass vurmakta ve rahat şarkı dinleyemiyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum |
| | |
| | #486 |
| CUPRA |
slm arkadaşlar elimde iki mid takımı oval amfi ve kabinli w. var. bunları kablolatmak istiyorum. taktısı çıktısı ıvır zıvır kablosu bana kaça mal olur. aşağı yukarı kaça mal olur? kazıklanmak istemiyorum. izmirdeyim
__________________ |
| | |
| | #487 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: Ankara Yaş: 26 Otomobil: Applause |
kablo 70+işçilik 70 tutar =140 a halletmen lazım
__________________ ![]() my system |
| | |
| | #488 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-09-2008 Şehir: SAMSUN Otomobil: OPEL ASTRA NEW |
ARKADAŞLAR ben samsundan furkan yeni uyeyim opel astra new alasım var yalnız kafam bir konuda çok karışık bu araça cd çalar takılıyormu takılırsa torpitodakı dijtal gosterge fonksiyonunda eksilen oluyormu bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkurler
|
| | |
| | #489 |
| CUPRA |
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|