"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #471 | ||
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Alıntı:
Alıntı:
Yarın sana özelden numarayı yollayım kuzenin gitsn görüşsün. Uyarsa alır zate
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. | ||
| | |
| | #472 |
| freedomm22 |
tamam...
|
| | |
| | #473 |
| lacetti cihan |
[quote=ataman_74;2056797]Bu senin zevkine ve bütçene kalmış. Araç vw grubumu ? hayır araç chevrolet lacetti.ya bnm aklıma gelen bagajda yer kaplamayan bir bass olsun fazla büyüğünden değil ve de bir de afi istiyorum .ama bunların birleişimi nasıl olur başka ek parça lazım mı bu sisteme.bi de tabii ucuz yollu bir şey istiyorum mesela ortalam 300-400 arası bu işin içinden çıkabileyimm... yardımlarınızı bekliyorum... |
| | |
| | #474 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Yaş: 23
|
Merhaba arkadaslar, elimde Pioneer ts-w3004spl (3000W) 2 tane bas mevcut, oneriler dogrultusunda ' Lanzar MXA 252 ' adinda bir amfi aldim. Ozelliklerini kisa sekilde yazarsam; 2*600 RMS at 4 Ohms 2*1200W Max at 4 Ohms 1*2400W MAX at 4 Ohms Bridged 2*1000W at 2 Ohms Dogru bir amfimi yada iyi bir secim mi yaptim bilmiyorum, verilerde yukarida yazdigim gibi, degerlerini bilmiyorum. Bilen bir arkadasimiz bana, bu amfinin iyi bir secim mi, yada 2 tane bas icin yeterlilik gosterebilecek bir gucu olup olmadigini aciklayabilirse cok sevinirim. Te$ekkur ederim. Saygilar |
| | |
| | #475 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
senin spl 1000w rms var anfin 4 ohm da 600w rms veriyor yani gücün 100 de 60 ını kullanacaksın en iyisi o anfiden 1tane daha al köprüle 1ine tak diğerini köprüle diğerine tak tam güç çalışır......
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #476 |
| Guest
|
Merhaba arkadaşlar, Aracım bmw 118i. Üzerinde standart business cd ses sistemi var. Fena ses vermiyor ama sesi yükselttikçe kalite bozuluyor. Ön hoparlorler fena değil aama arkadan berbat ses veriyor. Ben araçta görüntü itibari ile bir değişiklik yapmak istemiyorum. Önlar 10 ya da 13 cm arkalar da sanırım 10 cm, toplam 4 normal hop. var. 2 de tweeter var. Sadece bu 4 hoporloru pioneer 'in en kaliteli aynı çapta hop. leri değiştirsem ( ts-g 1003i) ses kalitesinde ve gücünde artış elde eder miyim??? illa amfi şart mı??? amfi bağlarken arabanın teybini falan sökecekler mi??? dokundurtmak istemiyorum konsola. aracım çok yeni, garanti dışı kalmasını da isemem. O yüzden sadece hoporlor değişimi kaliteli sesi arttırır mı??? Ankara'da bir yer tavsiye eder misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılarımla. |
|
| | #477 |
|
cyripton : te$ekkur ederim, peki tek 1 bas baglarsam bu amfi yeterli mi onun icin? Kafami karistiran nokta tam olarak su, amfi degerlerinde 2*600 RMS at 4 Ohms bu yazior rms olarak. basin tekide 1000 rms soledigin gibi. yani tek bir bas baglasamda %60 verim mi demek bu. Te$ekkurler tekrar. |
| | |
| | #478 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
hayır bak orda bridge modu var 2 çıkışı teke dönüştürmüş oluyorsun yani bridge modda (köprüleme modu) tek bassta verdiği değer 1*2400W MAX at 4 Ohms Bridged diyor bu rms olarak 1200w tır (2x600w sa köprüde doğla olarak 1200 dür)senin wooferın 1000w anfin 1200w oluyorki çok iyi besler güzel bi gain ayarı yaptırısın tamm olmuş olur.......bass seçimini çok iyi yapmışsın tebrikler istersen msn den de yardım edebilirim cyripton@hotmail.com..
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #479 |
|
Cok te$ekkurler cyripton (:
|
| | |
| | #480 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Hoparlörler > JVC AVX800 DOUBLE DİN DVD SD USB #5090591 - Sahibinden.com bu cihazın veya benzerlerının ekranlarını sökereek yanımıza alma gibi bir ihtimal mevcutmu ?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|