"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #461 |
| freedomm22 |
valla 300 -350ye kadar olur anfiyle bir...
|
| | |
| | #462 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
jbl lerin sıfırları var ama yuvarlak değil. Bir tanıdıkta da alphasonik vardı 25 cm yuvarlağa benzioyr oda 250 ytl yada 250 dolar diyordu. Özeldentelefonunu iletirim
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #463 |
| freedomm22 |
tamam olur. bi bakalm. bunuda zaten kuzene alacağım, yeni araba aldı 2. el bi clio hb. ona koyacak diğer sistemlerde bagaj iyice doluyo bunlar birazda olsa kompak bi yapıya sahip, hem istediği zaman fişi çıkarıp bagajdan alabilir. |
| | |
| | #464 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
yalnız amfililerde fişi çıkartamazsın tornavida olmak zorunda yada çok iyi bir işçilikle soketli yapman gereklide herkes yapamaz
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #465 |
| freedomm22 |
bası fişli yapacağım amphi sabit kalacak
|
| | |
| | #466 |
|
ama benim dediklerimde amfi bass ın üzerinde. yer olarak nerdesin sen. Mediamarkt a gidebilirsen orada ucuz basvar amfi var. mesela blaupunkt amfi var 2 kanallı 110 ytl civarlarındaydı mesela bass var tüp kabinde magnat 160 ytl idi. blaupunt bass vardı daha da ucuzdu
| | |
| | #467 |
| freedomm22 |
ben edirnedeyim. ben basla anfiyi ayrı zannettim beraberse benim için daha iyi |
| | |
| | #468 |
|
işte ama istanbuldabunlar. Bende hafta sonu birliğe teslim olacağım ve 1 ay acemilikte dışarı çıkamayacağım
| | |
| | #469 |
| lacetti cihan | arkadaşlar acemiyim bu konuda sizden tesisat kuramk için yardım istiyorum ne gibi şeyler yapmalıyım bi yol gösterirseniz sevinirim. araçta orjinalinden bir blaupunkt 4*40 w teybim var 4 hoparlör olan.buna ek olarak ne yapabilirim anfi +bas yeterli olur mu ????? |
| | |
| | #470 |
| freedomm22 |
benim alacak olan kuzen ist. da sana da hayırlı teskereler, kolay gelsin... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|