"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #391 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
ne demek elimden gelen bir şey olursa yardımcı olmaya çalşırım
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #392 | |
| Senior Member | Alıntı:
. 55 cm eni var.boyu ve derinliği artırdım.derinlik az dahada artabilirdi ama bu kadar yeterli diye düşündüm.sizde öyle yapabilirsiniz.bütce sıkıntısı yoksa hertz hxs 380d alabilirsiniz.ben L5 te arastırdım genelde yuklenmeye gelemiyor yanıyor duyumları aldım vazgeçtim.ayrıca complara kesinlikle ampli gereklidir ve sub amplisine kesinlikle bağlanmaz complar.jbl in 75.4 modelini kullanabilirsiniz.ampliyle beslerseniz bu sistemle güzel ses alırsınız | |
| | |
| | #393 | |
| .B.A.R.O. Kayıt Tarihi: 02-04-2008 Şehir: IZMIR-KARSIYAKA Otomobil: HYUNDAI STAREX
| ahahahha Alıntı:
| |
| | |
| | #394 |
| megane hb |
slm arkadaşlar benim megane 2 hb'im var. goldmaster teyibim vardı hırsızlar götürdü bende bir bardak soğuk su içtim. neyse orjinal teyibim hem kaset çalar hem 6'lı cd çalar bunları bağlatmak istiyorum ama cd çalarımda bir sorunum var. hırsızlar kabloları kestiler ve orjinal cd çaların bir soketini almışlar yanlarında. yedek parçacılarda da bulamıyorum yok böyle bir soket. eğer sizin bildiğiniz bi yer varsa bana çok yardımcı olursunuz. soket cd çalardan kaset çalara bağlanıyor yani radyoya bir parmağın ucu kadar bişey bu soket
|
| | |
| | #395 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2008
| slm arkadaslar! 30 cm 1.200W max. 400W RMS 89dB/1W/1m, PIONEER TS-W307D4 subwoofer ve Max. 4 Ohm 850 Watt Max. Power an 4 Ohm 4 x 160 / 2 x 425 Watt Max. Power an 2 Ohm 4 x 210 Watt RMS Power an 4 Ohm 4 x 75 / 2 x 210 Watt RMS Power an 2 Ohm 4 x 105 Watt 4/3/2 kanal özeliklerine sahip blaupunkt amfi ile bir sistem kurmayi düsünüyorum, tatmin edici bir ses alabilirmiyim? tavsiyeleriniz ve düsüncelerinizi bekliyoruM,.. saygilar LodoS,... |
| | |
| | #396 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
2 ohmluk bir bass bu. yani 400 rms lik bassı nerdeyse yarı gücüyle beslersin ( en fazla) ama tatmin etmesi zevke göre. Seni tatmin eder beni tatmin etmez. Bu tamamen zevke dayalı
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| Reklam |
| | #397 |
|
sagolasin ataman kardes peki bu amfi yerine ;Max 800W Nennausgangsleistung 60W x 4 (4 ohm) Nennausgangsleistung 90W x 4 (2 ohm) özelliklerine sahip KENWOOD KAC-8403 amfiyi kullansam bisiler degisirmi dahami kötü sonuc aliriM;.. bu subwoofere(pioneer 400 RMS) tavsiye edebilecegin minimum RMS gücü nekadar olmali sence bildigin marka varsa onuda yazarsan sevinirim! saygilar! |
| | |
| | #398 |
|
o amfide pek iş görmez.. tabiki doyuruc ses verir ama bence 2 ohmda 500-60 rms olan bir amfi işini görür Kalite kalite marka marka değişirler 300 ytl altında edison 1000 a lar var bu değerleri çıkartır bence yada biraz daha çıkarak daha kaliteli marka ve model olan jbl 601.1 buda 2 ohmda 584 rms gibi gücü var. Kablolama ve besleme tam olamayacağı için zaten amfinin tam gücünü alamazsın. yada bu değerlere sahip başka model amfiler
| | |
| | #399 |
|
tesekkürler ataman kardes ben yurtdisinda kaldigim icin o markalar ismarlayacagim yerde yok ama o degerlere sahip iyi markalar var olmazsa biraz fiyati arttirip kenwood yada pioneer almaliyim 170 euro felan !! cok cin mali amfiler var acayip ucuz 1600 RMS shark marka mesela 250 YTL ye felan geliyor ama ben inanmiyorum o guce sahip olduguna o yüzden markali olsun adam gibi olsuN,.. düsüncelerin icin sagolasin,.. saygilar,.. |
| | |
| | #400 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
hertz ürünlerini kim getiriyo türkiyeye ?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|