"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| artı_caraudio | Re: sistem yardımları
vaşşa arkadasım ıyı bas ıstıyosan herzamankı onerı mono bı amfi basta sonra comp vs vs vs ama oncelık le guzel sınyalle amfıyı beslıyecek bır tane player once her zaman haed unıt o kalıtelı olursa pesı sıra gelır zaten yavas yavas yap butce o kadar yoksa acele etme saglam sesı bulursun
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #12 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32 | Re: sistem yardımları Alıntı:
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #13 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32 | Re: sistem yardımları walla benim msn adresim açık zaten site içinden de öğrenebilirsiniz ama ben bir daha yazıım barbaros_balkan@hotmail.com her tür soruya açığım elimden geldiğince zaten burdan yardımcı olmaya çalışıyorum ama marka yardımını buradan yapamam ama bir kaç marka tavsiyesinde bulunabilirim ki bunu da sitemizin kuralları içinde olmak zorunda kolay gelsin......
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #14 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32 | Re: sistem yardımları Alıntı:
şimdi elindeki ana ünita çok verimli bir cihaz değil ama bu bu makineyle bir şeyler yapılamaz demek değil ....... bütçene göre bir mono ampli seçimi ile başlayabilirsin ki kamasonic ile harward uyumunu dinledim mükemmel deil amma kötü heç deil ....... yada bütçene göre 5 kanal bir ampli alıp iki takım comp. ve bir bass kullanarak amplinin performansına göre bana göre aracının içinde iyi sana yatabilecek bir performans alman olası ama çok kaliteli bir sistem ve ortalığı yıksın dersen bu bütçeyi yukarılara taşır bu bilinmeli kolay gelsin.........
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #15 |
barb alone bu head unıt cok onemlı bence ya sınyal verımlı gelmelı kıperformans yuksek olsun
| | |
| | #17 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32 | Re: sistem yardımları bende aynı şeyi söledim zati ana ünite bu işin gerçekten pek önem verilmeyen ama yanlış yapılan konulardan biri boster derken neyi sölemek istedin anlamadım ama iyi bir aktif cross. olursa olabilkir mesela RF fx2 modeli vardı galiba hatırladığım kadar ama buda ilk gelen kalitesiz sinyali düzenlemez ......
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #18 |
valla bende okudum ama booster ı olayını anlamadım heralde amfi lerde olan bass boost olayını soledı arkadas
| | |
| | #19 |
he unuttum herzaman ınandıgım budur sınyal kalıtelı gelecek kı amfi kalıtelı sınyalı sub a yukseltıp gonderecek
| | |
| | #20 |
| Pesimist üye | Re: sistem yardımları
booster derken original teypleri rca çıkışlı hale getiren cihazdan mı bahsediyorsun?
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|