"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-03-2006
| Re: sistem yardımları
önerebilceğiniz marka var mı? çift bobinli olunca nasıl oluyor?
|
| | |
| | #122 |
| Senior Member | Re: sistem yardımları Elinmdeki verebileceğin paraya göre değişir ucuz yollu mu almak istiyorsun yoksa kaliteli süper ama yüksek fiyatlı birşeymi? ayırabileceğin en fazla bütceye göre değişir
|
| | |
| | #123 |
| artı_caraudio | Re: sistem yardımları
tabıkı para var en kalıtelısı var valla mıllette bı almıs gıdı sansui bılmem nasıl hıc gormedım calmaını hıc duymadım ama bı arastır derım yanı ucuz olarak ... he modellerını de bılmıyorum cıft bobınlı vardık ıllakı ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #124 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: sistem yardımları Alıntı:
he bu arada ınfinity comp ların modeli önemli ayrıca 306 nın bagaja 2 38cm nasıl sığcak hangi yarışma için hazırlanıyorsun eğer yarışma içinse 30cm bass kullan ve bu modellerle olmas bir üst sınıf modellere atla jbl de ve ınfinity de üst kalite cihazlar var
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #125 |
| Re: sistem yardımları 2 bass bir arada oluyomuş gibi oluyo ama öle deel yane bir bass a daha fazla güç yüklemek için iki bassın bobin gücünü tek bass a yükleme yapmak
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #126 | |
| Re: sistem yardımları Alıntı:
arkadaşım gözden kaçmış özür sana tavsiyem öncelikle bu şekilde comp. kullanımı olmas sana tavsiyem kuvvetli bir 6x9 coax. al arkalara önlere ise bir takım comp. 4 kanal bir ampli işi çözer 6x9 için sana jbl decade önereceğim comp. içinde 16cm jbl olur ucuz modellerden ampli olarakta 75.4 işini görecektir ama compları bağlarken gain ayarlarını kısınız..... kolay gelsin
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #127 |
| insanire Kayıt Tarihi: 19-07-2005 Yaş: 28
2004 hyundai accent kolonlarımı deısdırmek ısdıyorum ancak orjınal yuvaları bozmadan elde edebılecegım en yuksek sesı ıstıyorum bunun ıcın kolon yuvalarıma en uygunu sızce ne olur kı orjınal teybıde deısdırmem gerekıyomus 4 kolona amphi takıp sesı desteklemek ısdıyorum kolon yuvalarımı bozmadan kullanabılecegım kolonları tavsiye edersenız cok memnun olurum
|
| | |
| | #129 |
| insanire Kayıt Tarihi: 19-07-2005 Yaş: 28
da sole bı durum var tesısat ısınden hıc anlamam alabıldıgıne ıtalyanım konuya o yuzden bıraz acıklayıcı marka model belırterek yapılacak onerı tavsıye ve goruslerınız daha ıslevsel olurdu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|