"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-10-2005
| Re: sistem yardımları
Sağolun arkadaşlar yardımlarınız için. Bir de bu subwooferın çapının büyümesinin ne gibi bir avantajı var? 38 cm biraz fazla gibi sanki, onun yerine 25 cm falan aynı paraya daha kalite bi seri alınsa sonuç ne olur mesela?
|
| | |
| | #113 |
| Aktif Üye | Re: sistem yardımları
38 in süresi 25 e göre daha fazla yani daha sağlam ve uzun bas alırsın fiyat olarak aralarında elbette fiyat farkı var ama set yapmışken bi kere yapılır sonra değiştirmeye uğraştın mı elindekini de satamazsın satsanda çok ucuza gider bence almışken bi kere al |
| | |
| | #114 | |
| Aktif Üye | Re: sistem yardımları Alıntı:
| |
| | |
| | #115 |
| Senior Member | Re: sistem yardımları
arka camın oraya bass koyabilirsin dostum ama bence sağlıklı olmaz en iyisi sen bağaja 2 tane 25cmlik bass al böyle önlere doğru içeri göçen yerler varsa anlatamadım şimdi ama böyle boş eşyanın zor sığacağı yerler koyarsın oraya
|
| | |
| | #116 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
| Re: sistem yardımları bass ses için hacim gerekir bu da kapılarda yoktur. kapılara koyacağın komponentler kaliteli olursa 80 100 hz civarı etkili olur en fazla buda tekno yada pop dinlemek için yeterli olur. zaten bu komponentler teyp ile yeterli verimlilikte kullanılamaz. sen en iyisi komponent yerine arka cam altına oval hoparlör düşün daha iyi bass alırsın...
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #117 |
| her zaman her yerde yarış |
herkese slm ben bi peugeot 306 gti almak iatiyorum ve buna uygun bi tesisat düşündüm sizce nası olur ses nası çıkar ??? 2 adet jbl 38 cm 1000watt bas 3 takım infinite mid tiz 1 adet 755,6 jbl amfi pıoneer 9800 yeni model çift kafa mp3 çalar |
| | |
| | #118 | |
| artı_caraudio | Re: sistem yardımları Alıntı:
olayı bana gore bıraz abarmısın gıbı geldı bana 2
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #119 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-03-2006
| Re: sistem yardımları
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Araç : saxo sony gt-300 mp3 çalarlı teyp. önlerde infinity 13cm 75W rms lik compenant arka kapıda jvc 2 yollu coaxial 130 wattlık hoparlör bu sisteme anfi, 30 cm woofer ve bir 16cmlik compenant daha eklemeyi düşünüyorum. bir 4 yollu bir tek yollu subwoofer anfisi koymak istiyorum. yada farklı bi düşünceniz varmı hangi markaları düşünmeliyim. ayracam butcem 1 milyar uzun vadeyede yayıp daha 1 milayardan dahada fazla olabilir. olmuşken iyisi olsun. |
| | |
| | #120 | |
| Senior Member | Re: sistem yardımları Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|