"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-10-2005
| Re: sistem yardımları
Neyse dostum senden yardım gelmicek anlaşılan hafiften tiye alıyosun sanki beni ama neyse.. dikkat edebilsem kendim burada size danışmam. bu işlerden anlamıyorum eğer marka modeli ile öneri yapabilirseniz faydalı olur.
|
| | |
| | #102 |
| CLT | Re: sistem yardımları
tie alıp almama deil sana bi tavsiye o paraya gidip güzel bi component takımı alıcaksın pioneerın yada kickerın ama 2 takım al arkayada bi adet portluda olabilir bi subwoofer 20cmlik jbl yada kicker seni idare eder fazlasıyla..ön tarafada bi pioneer ana ünite kullan olay bitti..sana fazlaya patlamaz ..1.5milyarı bile geçmez arabanda corsa sesi dağıtmaz hb oluşu itibariyle.+ anfini ii bişey alırsan 4kanallı ve soğutması ii olan bir anfi zaten bi ses sistemi bayisinde sana hangisi hangisine daha ii uyum sağlar gösterirler..hayırlı olsun şimdiden ....
__________________ |
| | |
| | #103 |
Eyvallah sağol da ama mesela bu kickerın 1,5 milyara da componentı var. Ben iyi bişe olsun istiyorum, eminim 1,5 milyarlık sistem de yeterli olacaktır ama internette fiyatlara baktığım zaman dediğin fiyata toparlayamıyorum ben. Örneğin Gerekli gücü sağlıcak amfiler çok pahalı sanki, ya da ben yanlış ürünlere bakıyorum o da olabilir. Ankarada bir kaç yere gittim, onlarda da fazla marka opsiyonu yoktu, adam tutturdu mesela jvc al ana üniteyi diye, elinde başka marka olmadığı için basmaya çalışıyor. öyle olunca da güvenemiyorum..
|
| | |
| | #104 | |
| Senior Member | Re: sistem yardımları Alıntı:
| |
| | |
| | #105 | |
| |
| | |
| | #106 |
| CLT | Re: sistem yardımları
haklısın elinde ne warsa onu satmaya çalışırlar pioneerın 4850modeli güzel yeterli jvs yi bilmem sony'e pek bakma bakarsan da üst modellerine bak pioneer fiyatında sonyler war iş görmez pioneer daha ii jvc yada kenwood almanı istemem..component elbette pahalı olanlarda war ama bi düşün karar ver şimdi eouro dan dolayı fiyatlara noldu bilemicem ..antalya piyasasını da gezmedim pek..sakaryada 1,500ytlye 1adet DLS 30cm subwoofer JBL 4kanal anfi ve bir takım jbl comp + ana ünite pioneer..çıkıodu ama mid-bass comp en berbat jbl diolar bayiler.sen bilirsin jbl elbette bir china malı ewet
__________________ |
| | |
| | #107 |
JL in woofer ve componentları da iyi galiba ama her yerde yok sanki. Bir de arkaya coaxial olmak zorunda mı ya da tek takım kaliteli bi component işimi görür mü? Başka bir sorum da komik olabilir ama bilmiyorum , örneğin component 85 watt ise 2 x 85 watt ı verebilmesi mi lazım amfinin ve arkada da kolon varsa 85lik mesela, 4x85 mı desteklemesi lazım minimum?
|
| | |
| | #108 |
| Aktif Üye | Re: sistem yardımları
arkadaşlar yardmlarınız için teşekkür ederim en sonunda bahsettiğim oxygen marka basları aldık önceden 38 lik kicherlar vardı suan 2 adet 38 oxygen var ve deli bir bas vuruyo süper oldu süper |
| | |
| | #109 |
| Aktif Üye | Re: sistem yardımları
aracın zaten ufak bir araç o yüzden 2 takım com.alpıne marka arkaya bir adet 38 lik bas son modellerden sony bir cihaz (sony diyorum şimdiye kadar hep pionner kullandım fakat son iki teypim sony gerçekten ara seslerde çok fark ediyo özellikle radyolarda son 2 senedir pionner bozdu piyasada çok kaçakları var) güzel bir anfi senin işini görürür en fazla 1500-1800 civarı para harcarsın çokda temiz ses alırsın derim ger kalan parayada aracın dışına bişeyler yada fulle deponu tadını çıkar |
| | |
| | #110 | |
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|