"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-02-2007
| Sierra & JBL Arkadaşlar 2.el "sierra sra 1502 anfi" ve "orjinal kabininde 2 adet tek kabinde jbl gt4-12 30cm woofer" buldum.Sorularım şunlar; 1-Fiyat olarak anfi,orjinal tek kabinde 2 adet woofer ve kablolarıyla birlikte 450 ytl istiyor arkadaş.Bu fiyat iyi midir? 2-Bu anfi 2 kanallı mono anfi yani bas anfisi midir? 3-Biliyorsanız RMS değerleri nedir?Nasıl bir anfidir?Yani bu fiyata önerirmisiniz?İyi verim alırmıyım? Bu arada bu sistemi mercedes vito'ya takıcaz... |
| | |
| | #2 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Kısa araştırmayla 1502 nin 150*2 RMS lik bir cihaz olduğunu öğrendim. 2 ohmda 2*240 RMS ki bu bassları mükemmel olmasada doyurur. İkinci elleri 200 civarlarında. Basslarda biraz yüksek olsa normal bir fiyat olarak görüyorum fiyatları. Ama ürünler ne kadar sağlam o konuda bir şey söyleyemem
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #3 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-02-2007
| Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Ne demek Turgaycım. Ben askerdeyim kullanamıyom ikiside yatıyor evde şimdi Bakalım askerden sonra düzeni kurayım alayım bir araba ortalığı sallayım gene
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #5 |
| artı_caraudio | yakısır kardesıme ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #6 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
|
Passatçı kardeşim kaç para istiyon ?
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
benim durum sıkışık splx filan aldım abi. JL e6450 6 kanal ampli +srp15 var. 240 son fiyatı .umutun srp si.
|
| | |
| | #9 |
|
oo sağlam cihazdı Umutunki zorlanmadıysadaha sonra
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| jbl, sierra |
| Konu Seçenekleri | |
|
|