"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-07-2008 Şehir: İzmir Otomobil: VW Golf Pasific (2004)
| Ses sistemimde amfi sorunu...
Slm kardeşler.. benim 2004 golf pasific im var ve aracımdaki ses sistemi kısaca aşağıdaki gibi; Ana ünite Pioneer deh 6850mp woofer cadence 1300 watt ampli jbl 755.6 4 kanal amfi for-x 1 mf kapasitör 2 takım jbl component(4 tek) benim sorunum şu, çok güsel ses alıp müziğimi tatlı bass alarak dinliyorum ses seviyesi 50 ye geldimi çok süper oluyor fakat uzun süreli ses alıp dinleyemiyorum yarım saat sonra ampli sanırım çok ısınıp sistemi kapatıyor 10 dk soğuduktan sonra tekrar çalışıyor. Ben daima ses seviyem yüksekken dinlemek ve kapanmasını istemiyorum bunun için sanırm yapabiliceğim bir tane bass için ayrı bir mono ampli alarak 4 kanal ampliye daha fazla yüklenmemek. 1300 watt cadence bass için alabiliceğim uygun fiyatlı ama ses kalitemi bozmayacak bir ampfi önerisi istiyorum lütfen yardım.. piyasada az çok baktım hardvard edison falan mono ampliler var uygun fiyatlı ama bilmiorum güvenebilirmiyim. edison 1000a amfisi 300 ytl ye var bu mesela bana uyarmı... birde kankam şu anda USA ya gitti 1.5 ay sonra gelicek.. Ebay.com dan Pioneer 5900DVD indash ekranlı ana ünite aldım. bunun yanında amfilerde usada çok ucuz Mesela ben kicker yada jbl in 300.1 amfisini direk benim bass a bağlasam sistemimden stabil sürekli kesilmeden ses alabilirmiyim.. diğer bir düşüncemde; var olan 2 takım kompanent e 1 takım daha kompanent alıp , yeni alacağım amfiye 1 takım kompanenti ve bassı bağlamak 1 takım komp + 1 bass ı kaldırabilicek bir amfi de alabilirim. biraz uzun oldu ama kafamdaki tüm soruları yazdım buraya.. lütfen yardım.... |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
şimdi jbl in amfisi baştan faul çünki çok ısınıp kendini kapadığı gerçek ve bunu çözmediler 1000 a lara iyi diyorlar fakat ben olsam amerikadan getirtirim dvd ye gelincede burada kullanamayabilirsin hem cdler farklı galiba (bundan emin değilim) hemde radyosu çalışmaz çünki farklı bir sistem kullanıyorlar |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-07-2008 Şehir: İzmir Otomobil: VW Golf Pasific (2004)
| :re
hacı wala DVD radyosunu salla mühim deilde... okumama problemi olursa sakata biner iş.. Sadece benim bildiğim film izlerken ülkeler arası kodlamaları farklı ama bi çözüm olur belki ben izmirde oturuom. KSK alabay da Aksoy var. Orayla bi görüşücem. Kicker un Mono 300.1 amfisi var 90 dolara usa da. Onu alip bass i jbl den ayırsam kapanma sorunum düzelirmi.. Yani jbl amfiye daha az yüklenirsem kapanmaz diye bi tahmin yürüttüm.. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
bu jbl amfiler ne iştir ya.boşa mı prim veriyoruz acaba jbl e.sistemciler comp.larında yanarak geri döndüğünü söylüyolar bu sıra.kalitenin ilk çıkan ürünlere göre düştüğü söylenebilir ama bu kadar da beklemiyodum açıkçası. edison kullanılar memnun amfilerinden arkadaşım.işini görür diye düşünüyorum. |
| | |
| | #5 |
ben arabamı alalı 4 ay oldu.. üzerindeki sistemde 1.5 senelik o kadarda eski bi sistem değil gerçi. Çok güzel ses alıyorum ben hem cadence kare 30 cm bassımdan hemde jbl in komplarından ama dediğim gibi amfi bi enayilik yapıo edison la ona takviye yaparsam jbl in enayilik yapıp kapanma yapmıcağının garantisini nası alabilirim. 300-400 mühim deil vericem parsını adam gibi düzelsin kapanmasın cihaz..
|
| | |
| | #6 |
|
o tamamen şansına kalmış.ya enayiliğe devam eder ya da etmez .madem para önemli değil sat jbl amfini de 1 mono 1 de stereo audison al rahatla.torunların dinlesin.
|
| | |
| | #7 |
300-500 ytl verim kardeşimde o cihazların iisi 1000 ytl den başlıo.... ama dediğinide bi düşündüm elimdeki jbl e bi talip çıkma ihitmal var onu verip güsel 2 tane yeni amfi olabilir..
|
| | |
| | #8 |
|
en temizi
|
| | |
| | #9 |
| Member Kayıt Tarihi: 29-03-2008
|
jbl 300.1 veya jbl 1201.1 oda pahalı diyorsan jbl 600.1 ben kicker l7 için 1201.1 kullanıyorum hiçbir sorunda çıkarmadı. birtek bagaja zorluk oluyor tar tar ötüyor |
| | |
| | #10 |
| artı_caraudio |
g serkanın dedıgı gıbı audiosonda olabılır ama ben sana sıerra 1200 d yı tavsıye ederım ucuz ve sınıfının en ıyılerındendır
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|