"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-03-2005 Yaş: 19
| ses sistemı yardım
s.a amator olarak bır ses sıstemı yaptım vede sorun nerde sıze sormak ıstıyorum oncelıkle sıstemım SM bi çift mid 16cm Sound Magus SM 203 13 cm mid takımı , #11691513 Gittigidiyor.com ürün bunun 16 cm lıgı pıoneer 904 anfi jbl 1000 bas ossowa teyip sorunum şu midlerden tizi pek fazla alamıyorum ve basta yetersiz kalmakta basın kabını biraz büyük 60cm ye 40 cm buyuklugunde bbası duymama sorunum bu olabılırmı acaba jbl lın orjınal mdf sını alıcam eger bu mdf de sorun varsa bana yardımcı olurmusunuz birde bu mid takımları nasıl kalıtelımı |
| | |
| | #2 |
| artı_caraudio |
mıdlerı amp danmı beslıyosun orayı yazmamssın ılk olarak sen mono bı amp alman gerek bass ı net duyabılmen ıcın bıde surası var tabı kabın eger tam olcusunde degılse sorun yasarsın subun verılerıne gore kabın alman gherek
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #3 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
jbl basslar orjinal kutularından başka kutularda tam performans wermez veriyomuş gibi yapar ama aslında çalmaz o taktığın teybin anfi çıkışında bi sorun olabilir bi baktır istersen sorun ondaysa sök at onu bülbül gibi bi pioneer all... tizleri yakabilirsin güç dengelerine bi bak...
|
| | |
| | #4 |
| Member |
anfin eski bir anfi yeni bir anfiylede dene tessisatı...
|
| | |
| | #5 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
|
Dostum player'ı değiş derim ben sistemin bi suçu yoq player wermiosa onlar ne calıcak ??? Sub çıkışlı bi pionner taq sesin nasıl değiştiğe inanamıycaksn... bende minton wardı bas testlerde zor aliodum ses şimdi radyoda bile bi fena oluyo içim
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|