"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 16-03-2008
|
Honda Civic ES VTEC 2006 e ses sistemi kurdurmak istiyorum.Fiyatlar konusunda bilgim olmadığı için sizin gibi ustalardan öneri almam gerekiyor ![]() Öncelikle isteklerim şöyle.Aslında çok basitler ![]() 1000-1250 ytl civarında olsun daha da ucuz olabilir ![]() Bi kere müziği dinlerken en kötü müzikler bile kulağıma güzel gelmeye başlasın istiyorum. Bass ı içimi hoplatçak. Müzik sesi net çıkacak.Boğuk çıktımı yada hoparlörler patlıycakmış gibi olunca müziğin tadı kalmıyor Orantısız olmasın yane ![]() Önerilerinizi bekliyorum. NOT:Istanbul da yaşıyorum |
| | |
| | #2 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
ana ünite yani teyp te bu fiyata dahilmi?
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #3 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
aracınız hb mi sedan mı?
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #4 |
| araç sedan ve teyp dahil değil ![]() tabiki bi önerin varsa onuda görmek isterim .. Mesajı son düzenleyen tanereshma : 15-04-2008 - 21:57 |
| | |
| | #5 |
|
mid takımları 110 ile 200 ytl arasında kaliteli ürünler var basslarda 110 ytl den başlıyor. kabin vs de gerekli tabiki 5-6 kanal amfi olabilir. jbl 400 ytl lerde
| | |
| | #6 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| eywallah abicim istersen bir yere yönlendirme yapabilirim. ellerindeki ürünleri görebilirsiniz
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| süper yorum |
| | |
| | #9 | |
| Alıntı:
evet bir yere yönlendirsen çok mükemmel olur .özel mesaj olarak adres verebilirsin o yerleri | |
| | |
| | #10 |
| sanırım yeni olduğun için özel mesaj atamıyorum size. mail adresinizi yazın ona yollayayım
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|