Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 08-12-2006, 01:39   #21
Public Relations..

Clioo - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio & Saxo
Re: Saxo VTS tesist yardım

yani işte burdan çıkan sonuç bu işin zevk meselesi olduğu,kendi karar verirse daha sağlıklı olur zaten hatta dinleme şansı varsa en güzeli..

Eski 08-12-2006, 01:50   #22
artı_caraudio

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

sımdı clıo soyle bısey var test ettık bız bunu 30 cm audıbahn 2 adet bıde 38 cm dedıgın den daha yukdek dıyosunuz ya 1000 w ıkısıde 300 rms denedık aynı ortama getırdık arabaları hadı ben audıobahnla saglam dıyorum herkezdemı yalnıs dusunuyo jbl lerın sahıbı bılemı 30 38 bencede manıack haklıdır o zaman neden jbl 38 cm bass yapıyo 3oo rms bıde pıyasaya 30 cm bass suruyo oda 300 rms dıyemessın bu durumda 38 daha saglam vurur ayrıca kıcker yada alpıne dınlemıısın gusel degıl dıyosun beslemelerı nasıl neyle beslenıyo bu sub lar bana jbl hosuma gıttıde kıcker , alpıne gıtmedı deme sonuc olarak 3 ude ortada sub lar bunlar kalıte suphe goturmez ... ama surasıda var tabı herkezın zevkı ve kulagı aynı degıldır onuda kabul ederım ...

BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR
volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-12-2006, 02:36   #23
Public Relations..

arkadaşım güzel değil demiyorum ses açısından 38 likler bence daha iyiydi diyorum,ses kalitesi dersen onada bişey demem zaten iyi okursan ne demek istediğimi anlarsın..
dinlediğim 30 cm likler 5 para etmez demiyorum ki!!gayet güzel baslar fakat ses açısından bence 38 likler daha tatminkar diyorum zaten burdaki bence benim kulağıma göre demektir..sen dinlersin aksini sölersin olabilir,nitekim yazdığım mesajdada arkadaşa 38 likler daha iyi kesinlikle 38 lik al gb bişey sölemediğimi görürsün.."dene" kelimesini kullandım,en mantıklısı zaten eğer imkan varsa dinleyip almaktır diye düşünüyorum.
ayrıca jbl kötü kicker kötü tarzında bişeyde yazmadım bi daha okumanı öneririm.

Eski 08-12-2006, 03:17   #24
Senior Member

maniack_tuner - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Clioo Mesajı Göster
arkadaşım güzel değil demiyorum ses açısından 38 likler bence daha iyiydi diyorum,ses kalitesi dersen onada bişey demem zaten iyi okursan ne demek istediğimi anlarsın..
dinlediğim 30 cm likler 5 para etmez demiyorum ki!!gayet güzel baslar fakat ses açısından bence 38 likler daha tatminkar diyorum zaten burdaki bence benim kulağıma göre demektir..sen dinlersin aksini sölersin olabilir,nitekim yazdığım mesajdada arkadaşa 38 likler daha iyi kesinlikle 38 lik al gb bişey sölemediğimi görürsün.."dene" kelimesini kullandım,en mantıklısı zaten eğer imkan varsa dinleyip almaktır diye düşünüyorum.
ayrıca jbl kötü kicker kötü tarzında bişeyde yazmadım bi daha okumanı öneririm.
bizimded dediğimiz sadece görüntü bakımından tatminkardır onun dışında bir işe yaramaz bize göre işte çünki aynı güce sahipler ben kaç kere denedim bir fark yok kendi amfime 1 30luk koydum 1 38lik ama hiç fark yok.... basslar ise jbl gt4 serisi kısacası jblin 1000wlıkları yani kulak diyorsun ama ikiside aynı ürün sadece ebatları farklı...

maniack_tuner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 08-12-2006, 03:27   #25
Public Relations..

açıkçası aynı amfiye 30 luk jbl ve 38 lik jbl takıp kıyaslama gibi bi fırsatım olmadı,zaten 38 lik jbl de dinlemedim hiç..ama dediğim gibi aksini söyletecek bi sub dinlemediğim sürece ben 38 liğin daha tatminkar olduğunu düşünüyorum..aslında dediğin mantıklı keşke aynı amfiye aynı marka subwooferın 30 luğunu ve 38 liğini takıp dinleme şansım olsa daha sağlıklı olurdu.

Eski 08-12-2006, 03:42   #26
nuriQocca

cookies - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: civic'98 HB

JBL 30-38 cmLeri aynı bobine sahip zaten ama yüzey oLarak daha geniş oLduğundan titreşimLer daha iyi hissediLiyo bu aşikar fakar güç oLark RMS fLn her şey aynı..ayrıca kuLLanıLan kutudan hatta 7cm yerine 9cm port takarsan bu biLe fark ediLiyo.

Eski 08-12-2006, 07:34   #27
Kafkasyalı

ozgurgudu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Land Cruiser 100

Sana bir telefon veriyorum bırak 10 metreyi, 100 metre ilerden dinlersin Bası!
Kendisi bu işin en iyilerindendir.

MURAT AYDIN
TEL: 0532 740 11 22

Muhakkak ara, en azından fikrini al.....

ozgurgudu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-12-2006, 19:36   #28
naturally aspirated only

dragsteer1982 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: SaxoVTS-Pontiac-Uno-Damas

Tartışmaya gerek yok arkadaşlar, ama bence 38 cm daha tok vurur, kickerların kare olanları varya olnlarıda bayağı iyi diye biliyom.ozgurgudu bu Murat Aydın müzik sistemcisimi

dragsteer1982 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları