"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-04-2008
| Pioneer TS-A6921 Kolonlar Nasıl???
MERHABA BEN BU KOLONLARI SPARİŞ ETTİM.ACABA KULLANAN VAR MI-NASIL PERFORMANSLARI?ARKAYA MONTE EDERSEM ZINGIRTI YAPAR MI?GÜÇLENDİRMEM LAZIM MI ACABA ARKAYI??? |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
ne kadara aldın,nasıl kullanacaksın yani amfi giricek misin? ana üniten nedir , çıkışları nedir?..bunlarla uyumlu ise biraz normal bir performans alırsın...çok fazla bişey bekleme.orta yollu bir çift hoparlör sonuçta.zaten sipariş etmişsin güle güle kullan.zıngırtı yapacağını zannetmiyorum.
|
| | |
| | #3 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
serkan a ek olarak araban nedir ?
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #4 |
|
....evet acık bir bilgi vermedim ama ben yalnızca kolonların durumunu merak etmiştim...Arabam nissan qashqai-ana ünite pioneer deh 6900 set,amfi sony 3 yollu-3 yollu jbl var ön kapılarda(gto- 6597)-boshman tviter ön kapılarda mevcut-bas olarak da 750 watt blaupunk ....benim sıkıntım arkada bas sesinin yoğunlukta olması...arkada kabinin olmamasından!!!!bu kabinler orta halde ki bu tesisata gider mi?bu arada aldık ama beyenmessek geri verme imkanımız var elbette....
|
| | |
| | #5 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
arkada kabinler olmaması dedin ama iyice kafam karıştı. elindekilerin resimleri varmı? Amfin varmı?
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #6 |
|
ya karışacak bişey yok arka camın altına monte etmeyi düşünüyorum çünkü ön kapılarda jbl ler var ama arkada bişey yok,yalnızca bagajda sub var...böyle olunca arkada oturan ağırlıkta bas sesi dinliyor... amfi sony.... |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| Alıntı:
he şimdi oldu. Olabilir. Bunu teypten beslersin. öndekiler amfiye bağlı değilmi? Yada 6 kanallı bir amfi 5 kanallı amfi alıp 4 kanalıyla hem midleri hemde ovalleri beslersin. yada mevcut amfinin yanına bir amfi daha alıp ovali onunla beslersin. Dahada iyi olur. Tabiki teypten de beslesen olurda
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. | |
| | |
| | #8 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
|
6*9 serisi kolun nie kullanmak isteiyosun ki, aracın arka orjinal kolon yerlerine uygun bi mid tiz takımı al bence hem orjinal durur, hemde daha detaylı ses alırsın..
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #9 |
|
..ah eski araabamda oyle yapmıştım ama bunda olmadı...nedeni deorjinal konsolu bozmak istemedim,orjinal set kaldı pioneer ı koltuğun altına koydum,arka kapılardaki kabinleri orjinal tesisata ayırdık,böyle olunca camın altına yer acmak lazım....bende orjinalden yanayım ama olmadı........dediğin gibi setten besleriz bunları..ne de olsa 50x4
|
| | |
| | #10 |
| Team Lada |
ben almadim o kolonlari ama arkadasim aldi gayet iyi ses veriyo reno 12 de ben 69875 almistim canavar gibi caliyodu 6985 in yeni nesil kardesi
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|