"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent |
Selam arkadaşlar 1 ay önce çalınan 6850min yerine pioneer deh 6000 alıcam bu sfer garantili olsun istiyorum.Nasıl bi cihazdır bilenler varsa yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
__________________ ÇOK ASABİYİM HEMDE ÇOk... |
| | |
| | #2 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent |
Yokmu bilen bi arkadaş yardım elini uzatcak
| | |
| | #3 |
| artı_caraudio |
cıhazın ozellıklerı gusel tatmın edıcı bır player
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #4 |
Peki bana 6850 yi aratırmı
| | |
| | #5 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008 |
6000 i boşveer 7000 al 6000 de 2 anfi çıkışı war 7000 de 3 7000 den şaşma tabi bütce uyuyosa
|
| | |
| | #6 |
| artı_caraudio | yahu bana kalırsa gıt alpıne al sımdı bunun kullanısı senı ılgılendırır bı playerde ne aradıgını bılmemem kı keske bılseydımde sana soleseydım he surası var o player benı kesmez ama senı leser aradakı fark burada umarım yeterınce yardımcı olabılmısımdır saygılar
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #7 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
yeni konu açmiyim burdan devam edelim ; PIONEER DEH-6000UB CD/MP3 ÇALAR ![]() sevdiğim bi abim teybini değiştirecek öncelikle bu ürünü nasıl bilirsinizi sağlamlık kalite vs tum acılardan değerlendirmesini yapıp bu fiyat aralıgında önerebileceğiniz neler var şimdiden teşekkürler Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | PIONEER DEH-6000UB CD/MP3 ÇALAR |
| | |
| | #8 |
Motorize kafa olmaması haricinde çok kullanışlı ve kaliteli bi cihaz.Ayrıca garantili olmasıda ayrı bi avantaj.Ben aldım ama daha bağlatmadım memnun kalır alınca.Kdv dahil 530ytlye aldım.Diüşünürsen yardımcı olabilirim dicem ama bursadasın.
| | |
| | #9 |
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
| | |
| | #10 | |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| deh6000, pioneer |
| Konu Seçenekleri | |
|
|