"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 22-02-2007 |
Sonunda aldım pioneer deh-p6050 yi.... Çok memnunum arabadaki midleri arkadaki oval pioneerleri coşturdu bası bile açmadan midlerle çok keyifli ses alınıyor.. tavsiye ederim herkese kafada soru işareti olan arkadaşa yardımcı olabilirim animasyonlu,3 rca çıkış var 6 rca oluyo toplam,ayarı bol,usbli ben antalyada bi mazadan aldım adam dükkan garantisi veriyo....
|
| | |
| | #2 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23 |
Bende 6050 kullaniorum güsel bi cihaz..
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #3 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008 |
ya bende almak istiorum bu 6050 den ama en fazla 350 ytl werebilirim bu fiyata bulabilirmiyim sizce
|
| | |
| | #4 |
| Member |
6050 bende kullanıyorum 350 ye bulabılırsın.4 ay once 370 YTL ye almıstım...
__________________ |
| | |
| | #5 |
geçen ay izmir bit'ten 330'a aldım..
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #7 |
| artı_caraudio |
hayırlı oldun pıoneer playerde basarılı cok
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #8 |
Reklam gibi olmasın arkaslar sordu diye söylüyrum arkadaş Ay elktronk war köşede bi yer.. Orda Deniz diye bi arkadaş var pazarlık yapın ama denizle yapın.. dükkan sahibi biras pazarlığı sevmiyo
| | |
| | #9 |
| SnowboardeR |
hayirli olsun , bende pioneer 5950ib kullaniyorum , memnunum cok
__________________ |
| | |
| | #10 |
| freedomm22 |
arkadaşlar ist. da ucuza bulabileceğim bi adres var mı? doğubank haricinde bende düşünüyorum bu teypten...
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 6050ub, animasyonlu, pioneer |
| Konu Seçenekleri | |
|
|