"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Member Kayıt Tarihi: 22-05-2008 Şehir: Usa Otomobil: Audi a4 1.8 turbo&quattro |
Amerika'da yasiyorum ve surekli TR'ye gelip gidiyorum...Her geldigimde bir bavul elektronik ve araba parcasiyla geliyorum.(bas,amfi,teyp,blow off,intercooler,far ve stop takimi vs....)Bugune kadar herhangibir sorun yasamadim ama bundan sonra yasarmiyim bilmiyorum... Arastirdigim kadariyla isi ticaret vurmadigin surece bir sorun yok.Yani soyle soyliyim her urunden bir tane sorun olmaz fakat ayni urunden 3-4 tane olmasi sorun yaratacaktir. En son TR'ye geldigimde bir arkadasima modelini haytirlamadigim pioneer indash getirmistim ve su an sorunsuz kullaniyor.Fakat buradaki radyo frekanslari ile Tr'dekiler farkli oldugu icn bazi radyolar dinlenemiyor..Mesela buradaki radyo frekanslari 89.3-89.1-89.7 seklinde.....Yani sonu 106.0 - 89.0 - 90.8 gibi cift olan radyolar TR'de dinlenemez.. Mesajı son düzenleyen audi a4 : 25-07-2008 - 08:12. |
| | |
| | #12 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-07-2008 Şehir: İzmir Otomobil: VW Golf Pasific (2004) | :re
wala kardeşim... ben okur diye tahmin ediyorum... <en kötü ihtimal ile orginal DVD filmleri okumaz..Ulusal DVD kodları farklı diye oda. Mp3leri netten indirdiğin DVD ye yazdırdığın Divx yada diğer DVD leri okur. Yani kopya korumalı yöresel kodu avrupa olanları okumaz. Ben yinede alıcam gibi ya..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 5000dvd, indashebaycom, pioneer |
| Konu Seçenekleri | |
|
|