"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-07-2008 Şehir: İzmir Otomobil: VW Golf Pasific (2004) | Pioneer 5000DVD indash(Ebay.com) Arkadaşlar Ebay.com dan pioneer 5000dvd indash modelini alıcam. USA da bi arkım work and travel yapıor eylül ayında gelicek. Onun bavulunda gelecek bu cihaz. Herhangibir gümrüğe takılma falan olayı olurmu? Ödemem gereken 27 ytl gibi bir gümrük bedeli var dediler ayrıca sadece 1 adet ürün geçirilebiliyormuş. Yurt dışından ebay.com dan falan 600-700 ytl gibi bir rakamla alışveriş yapan varmı? şimdiden tşk ediom cevaplarınız için. |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-06-2006 |
Ben geçen sene almanayda sony'nin bir mp3 lü modelini aldım sırt çantamda elimi kolumu sallayarak geçtim ne gümrük ne başka bişey ödedim.
|
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-07-2008 Şehir: İzmir Otomobil: VW Golf Pasific (2004) | :re
hmmm iyimiş dostum. inş benim alacağım cihazda geçer..
|
| | |
| | #4 | |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 23-03-2008 | Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
| lacetti cihan |
arama yapılırsa o iş yalan olabilir geçirmek yasak çünkü
|
| | |
| | #6 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 23-03-2008 | 3 parçaya kadar hakkın var adamım çünkü havaalanında arama nasılolsa yapıyorlar |
| | |
| | #7 |
| (OO==[][]==OO) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30 |
radyoda ve dvdde sıkıntı oluyo genelde o yüzden fazla para verip burdan alman daha mantıklı |
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-07-2008 Şehir: İzmir Otomobil: VW Golf Pasific (2004) | :re
usta zaten sorun o TR de hem hem pahalı hemde garantilisi falan yok bu cihazın.. <tr dekilerde kaçak
|
| | |
| | #9 |
| artı_caraudio |
sımdı amerıcadan alınan playerlerın radyoları bızımkı gıbı degıl ıstasyım farkı var onlarda bucukları bulamassın . gumruk konusuna gelınce 27 ytl den ustte bı rakam olacagı bence bır kesın he yakalanmıyo dıyosunuz aslında gıren her cıhazın gumrugu var yok degıl ama lgumruk muhafaza yeterlı arama yok olmaz olmaz sızınkıne denk gelır sorun olur ben gemıyle getırıyodum denızdeyken gumruk yıne sorum yapıyodu ama denız hudut kapıları hava hudut kapısı gıbı degıl umarım yakalanmaz umarım hayırlı olur ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #10 |
| (OO==[][]==OO) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30 |
sadece radyoda değil dvddede problem oluyo amerikadan alınanlarda o yüzden ben almayın derim bikaç arkadaşım aldığı alpine ve kenwood indashi çöpe attı gerçi pioneerda belki aynı sorun olmaz ondanda emin değilim ama risk almaya değmez |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 5000dvd, indashebaycom, pioneer |
| Konu Seçenekleri | |
|
|