"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 03-11-2006
| Re: Passat İçin Tesisat Yapmak İstiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum ! Woofer için karar verdim sayılır, JBL 1000 benim işimi görür ![]() Şimdi bunun için uygun bir fiyata hangi amfiyi tavsiye edersiniz ? Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
__________________ Passat 1.8T 150 HP Highline Full+Full |
| | |
| | #22 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: Passat İçin Tesisat Yapmak İstiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum !
rockford veya mtx al dostum yada hakkini vermek istiyosan bass larin kicker derim
__________________ |
| | |
| | #23 | |
| Re: Passat İçin Tesisat Yapmak İstiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum ! Alıntı:
Marka olarak pek bakmıyorum diyebilirim, Yeterki JBL 1000 watt'a uygun performans açısından iyi birşey olsun istiyorum.
__________________ Passat 1.8T 150 HP Highline Full+Full | |
| | |
| | #24 | |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
amfi olarak ozaman 4 kanal bişey düşünüceksin,ben edison 804 a tavsiye ederim işini fazlasıyla görür ayrıca fiyatıda makul 250 fln sıfırı..yada jbl 75.4 eğer fiyat uygunsa oda olabilir yada 4 kanallı bu civarda başka bişey
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. | |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Member | Re: Passat İçin Tesisat Yapmak İstiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum !
sadece bass ı baglıcaksan 4 kanala da gerek yok bence 2kanallı bi amp , clioo nickli arkadasımız yazdıklarının 2kanallılar jbl 75.2 edisonun modeli bilmiorum . fazlasıyla tatmin eder
|
| | |
| | #26 |
| Re: Passat İçin Tesisat Yapmak İstiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum !
yannız belki ilerde mid tiz takımı falanda bağlamak isteyebilir o nedenle 4 kanallı amfi daha uygun olur..
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #27 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
JBL'i mark olarak çok sevsemde o binlik dediğiniz yani GT4'leri almanızı önermem...dediğim gibi alt seri daha önce önerdiğim 400 watt rms civarı giriş gücü açıklanan kickerlara bakabilrisiniz... jbl 75.2'de kullanabileceğiniz ampler arasında... |
| | |
| | #28 |
| Re: Passat İçin Tesisat Yapmak İstiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum ! Anladığım kadarı ile rms ile belirleniyor bu woofer için Ortalama 400 rms mi gerekiyor 1000'lik bir woofer için ?
__________________ Passat 1.8T 150 HP Highline Full+Full |
| | |
| | #29 |
1000 lik woofer için 400 rms gerekiyo diye bişey yok,1000 lik jbl in rms gücü 250 watt aslında woofer amfi mid tiz takımı vs alırken daha çok bakman gereken rms değeridir..woofer aldıktan sonra amfi seçiminde wooferın rms gücünü göz önünde bulundurarak bi seçim yapman gerekiyo.
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #30 | |
Bir tane Harward marka amfi al dedi 700 Watt olsun 2x350 olur bunlar dedi, o sana yeterde artar bile dedi, fiyatınıda araştırdım 200 ytl. Sizce nasıl bir amfidir bu tavsiye edermisiniz
__________________ Passat 1.8T 150 HP Highline Full+Full | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|