"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Cadence mı, Magnat mı | |||
| Cadence | | 5 | 29.41% |
| Magnat | | 8 | 47.06% |
| Daha uygun fiyata Pioneer | | 4 | 23.53% |
| Oy Verenler: 17. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
Arkadaşlar ufak çapta subwoofer sız bi ses sistemi düşünüyorum.Arka tarafa bi tane ovalhopörlör almayı düşünüyorum.Öğrendiğim kadarıyla ovalden hem bas hem tiz alabiliyormuşuz. BEnde ona karar verdim ama iki marka arasında kaldım.Daha doğrusu 3 markaydı ama şimdilik 2 ye düştü. İlk başta pioneer,cadence ve magnat düşünüyordum.Sora kaliteli ve sağlam olsun dedim.Magnat la Cadence arasındayım.İkisini de çiftini 130 YTL ye buldum.300w he ikiside. Sizce hangisini almalı.. Yada 40 lira daha ucuza pioneer mi almalı? Yardımınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
magnat orjinalse adı yeter.
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
jblde olabilir bulabiliyosan hatta doğubanka gidersen her markanın vardır ama benim en sevdiğim jbl decade hala bulunur mu bilmiyorum tabi ![]() ![]() tipide çok güzel |
| | |
| | #4 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
off decade tabii tek geçerim bende..reşat altını gibi oval.
|
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2008 Şehir: Antalya Otomobil: fort transit, renault 19
|
subwoofersiz bir ovalle bas sesi almak istersen pioneer sony yada jvc ye bak derim. önemli olan 25 hzye inebilmesi. alırsın bi jbl en düşük 50 hz de çalar bas sesi alamazsın. bendesubwoofersiz iki takım oval alacagım tercihim pioneer 6992 den yana fiyat ta 100 civarı 1 takımı yada istedigin marka al ama rms si yüksek olsun birde frekans aralıgı 25 hz den başlasın. |
| | |
| | #7 |
Bilgiler için teşekkürler.Şimdilik çok yakın oylar cadence ve magnat için=) Özgür senin dediğin o ovaller baya eski mi yoksa hala bulma şansım olabilir mi?Baya sağlam bişemiş ki hepiniz övdünüz Bulabilirsem oda olabilr...
|
| | |
| | #8 |
Birde linkteki comp.dan bass alabilirmiyim sizce? yoksa sadece tiz sesini mi alabilirim bundan?? JBL GTO-607C MİD COMPONENT,16 CM,SIFIR,ORJİNAL!, #12426821 Gittigidiyor.com |
| | |
| | #9 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Alıntı:
içerisi full hoparlör dolu bi dükkandı | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|