"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| şimdi şöyle bir durum var.ben aldım ama bin pişman değilim.nasıl olacak..benim de pioneer alan arkadaşlarım cd seçtiğini söylüyor bir tanesinin de çıkışı arıza yaptı.3 senedir kullanıyorum bir kere durmadı sony m.bundan önceki cd plyer ım da sony idi 5 sene tık demeden çaldı.ben asılıp tırnağını kırmasam hala dinliyodum.ayrıyetten senin o yazdığın özelliklerin hepsi sub kontrol usb sony dede var.ben sadece kullanıcı fikrimi belirtiyorum.lütfen düğmesine bile basmayı bilmediğiniz ürünleri karalamayın.
|
| | |
| | #12 |
| freedomm22 |
sub kontrolü bildiğim kadar üst modellerde var, yada oda yok ??? çünki ben teyp alacağım zaman çok araştırdım. uygun fiyatlı kaliteli ve rca çıkışları olan, sub kontrolü olan vsvs. yanlız sub. kontrolu diyorum sw. çıkışı demiyorum buna dikkat!!! sonyde sw. çıkışı var ama teyip üzerinden sub ayarını kontrol edemiyorsun... hemen hemen aynı fiyatlara pioneerde bu dediklerim var+ usb ve ipod gibi ürün kontrolörleri de var... sonunda kastım ///alpine aldım ama o denk gelmese alacağım teyp p 6050 ub olacaktı ![]() sakın yanlış anlama sony kötü değil hatta ben elektronikte soniyi tutarım başka marka almam ama teyp için ayni şeyi diyemiyorm fiyat/kullanışlılık ve fiyat/özellik olarak |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
ne müzik sisteminden anlarım nede teypten hatta bu gibi şeylere hayatta para vermem fakat geçenlerde hediye gibi gelen pioneer deh-4000ub aldım ve gerçekten çok memnunum üstünde sub kontrolü var eğer problem buysa diğer özelliklerinide yazıyım mp3, wma, rds, mosfet 50w*4, işte üstü çıkabiliyo , 1rca pre- out sortie preampli, ve son olarak tekrardan sub woofer control ![]() ![]() bundan almanı tavsiye dedim dicem ama ben bile bunun ne kadar iyi yada kötü olduğunu bilmiyorum ama ben çok memnunum
__________________ |
| | |
| | #14 |
|
allah allah heralde ben 3 senedir sub diye playerimin üzerinden başka bi ayar yapıyorum.yok hayır sub ım da var yani açıp kapatmasam neyse.tam 3 sene önce aldım.şu an o model çıkmıyo bile.alacak arkadaşa tavsiye ederim.kalite ve kullanış istiyosan öneririm.kendi bilir.
|
| | |
| | #15 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
özellik filan bilmem ama alpine nin tonu güzel değil, sony nin eski modelleri iyiydi şimdiki ucuz modelleri daha kötü. pioneer de aynı şekilde. sanırım ses dijital devrelerden geçtikçe benim kulağıma tuhaf geliyor. en iyisi dinleyip test edip almak. mediamarkt larda deneme şansınız var.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
|
3 ay kadar önce pioneer 5950 modelini aldım. 275 ytl ye 5 taksit olarak. ama TR garantisi yok maalesef.
|
| | |
| | #18 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Bluetoot lu sony modeli güzel seçim olur bence |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bluetooth olunca handsfree gibi mi oluyor? USB bellek okuyanları güzel iş.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #20 |
| evet abi cihazdan telefonu buluyosun.tanıtıp okeyliyosun.tel.cebinde çalarken teypten açıyosun müziği kesip gelen arama sesini hoparlörlere veriyo.mikrofon olarak da ya cihazın üzerinde olabiliyo yada seyyar olarak bir yerlere de takılabiliyo.sürekli telefonla konuşan tipler için çok güzel bir özellik bence.ayrıca usb bencede çok iyi bir özellik.cd yapmak bir süre sonra gına getiriyo.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|