Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 05-10-2008, 19:04   #11
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -_-
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi oral07 Mesajı Göster
sonye pek bulaşma alan bin pişman araba teybinde pioneerden şaşma sana tavsiyem 6050 al süper bi model şu an ucuzladıda piyasada revaçta olan bi pleyer 350 civarı.... sub kontrol usb süper cihaz bende var memnunum prof bi cihaz her yönüyle ...
şimdi şöyle bir durum var.ben aldım ama bin pişman değilim.nasıl olacak..benim de pioneer alan arkadaşlarım cd seçtiğini söylüyor bir tanesinin de çıkışı arıza yaptı.3 senedir kullanıyorum bir kere durmadı sony m.bundan önceki cd plyer ım da sony idi 5 sene tık demeden çaldı.ben asılıp tırnağını kırmasam hala dinliyodum.ayrıyetten senin o yazdığın özelliklerin hepsi sub kontrol usb sony dede var.ben sadece kullanıcı fikrimi belirtiyorum.lütfen düğmesine bile basmayı bilmediğiniz ürünleri karalamayın.

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 19:34   #12
freedomm22

freedomm22 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Tempra 2.0ie
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
sub kontrolü bildiğim kadar üst modellerde var, yada oda yok ??? çünki ben teyp alacağım zaman çok araştırdım. uygun fiyatlı kaliteli ve rca çıkışları olan, sub kontrolü olan vsvs. yanlız sub. kontrolu diyorum sw. çıkışı demiyorum buna dikkat!!!
sonyde sw. çıkışı var ama teyip üzerinden sub ayarını kontrol edemiyorsun... hemen hemen aynı fiyatlara pioneerde bu dediklerim var+ usb ve ipod gibi ürün kontrolörleri de var...
sonunda kastım ///alpine aldım ama o denk gelmese alacağım teyp p 6050 ub olacaktı
sakın yanlış anlama sony kötü değil hatta ben elektronikte soniyi tutarım başka marka almam ama teyp için ayni şeyi diyemiyorm fiyat/kullanışlılık ve fiyat/özellik olarak

freedomm22 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 05-10-2008, 19:41   #13
moruk naber ?

SULTANOGLU - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 74 camaro - astra
ne müzik sisteminden anlarım nede teypten hatta bu gibi şeylere hayatta para vermem fakat geçenlerde hediye gibi gelen pioneer deh-4000ub aldım ve gerçekten çok memnunum üstünde sub kontrolü var eğer problem buysa diğer özelliklerinide yazıyım mp3, wma, rds, mosfet 50w*4, işte üstü çıkabiliyo , 1rca pre- out sortie preampli, ve son olarak tekrardan sub woofer control

bundan almanı tavsiye dedim dicem ama ben bile bunun ne kadar iyi yada kötü olduğunu bilmiyorum ama ben çok memnunum

Eski 05-10-2008, 23:46   #14
Senior Member

allah allah heralde ben 3 senedir sub diye playerimin üzerinden başka bi ayar yapıyorum.yok hayır sub ım da var yani açıp kapatmasam neyse.tam 3 sene önce aldım.şu an o model çıkmıyo bile.alacak arkadaşa tavsiye ederim.kalite ve kullanış istiyosan öneririm.kendi bilir.

Eski 06-10-2008, 14:51   #15
KLL
i turned my hair again

KLL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
özellik filan bilmem ama alpine nin tonu güzel değil, sony nin eski modelleri iyiydi şimdiki ucuz modelleri daha kötü. pioneer de aynı şekilde. sanırım ses dijital devrelerden geçtikçe benim kulağıma tuhaf geliyor. en iyisi dinleyip test edip almak. mediamarkt larda deneme şansınız var.

KLL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 18:30   #16
The Boss

bilalMW - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1
iyi markaların modelleri yine yine iyi ama biraz daha ucuz diyorsan jameson'u tavsiye ederiim. bizim arkda var gercekten iyi.

Eski 06-10-2008, 18:55   #17
Senior Member

barisy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: corolla d4d mmt
3 ay kadar önce pioneer 5950 modelini aldım. 275 ytl ye 5 taksit olarak. ama TR garantisi yok maalesef.

barisy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 22:07   #18
ultrAslan Member

eReN1905 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Bluetoot lu sony modeli güzel seçim olur bence

eReN1905 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 07-10-2008, 10:39   #19
KLL
i turned my hair again

KLL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
bluetooth olunca handsfree gibi mi oluyor? USB bellek okuyanları güzel iş.

KLL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2008, 17:17   #20
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KLL Mesajı Göster
bluetooth olunca handsfree gibi mi oluyor? USB bellek okuyanları güzel iş.
evet abi cihazdan telefonu buluyosun.tanıtıp okeyliyosun.tel.cebinde çalarken teypten açıyosun müziği kesip gelen arama sesini hoparlörlere veriyo.mikrofon olarak da ya cihazın üzerinde olabiliyo yada seyyar olarak bir yerlere de takılabiliyo.sürekli telefonla konuşan tipler için çok güzel bir özellik bence.ayrıca usb bencede çok iyi bir özellik.cd yapmak bir süre sonra gına getiriyo.

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları