"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-03-2008
| Oto Teyp CD Çalar Tavsiyesi? Bu Ürün Nasıldır?
Merhaba yeni aldığım arabanın teyibi bozuk. + Kasetli zaten. Bunu cd çalar ile değiştirmek istiyorum fakat pek bilgim yok. Aşağıdaki ürün nasıldır? Benim arabadaki teypi sökturup bunu taktırabılrmıyım? Aşağıdaki ürün dandikse tavsiyeniz varmıdır. Miktar 200-300 arası düşünüyorum. Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | PIONEER DEH-3000MP CD/MP3 ÇALAR |
| | |
| | #2 |
| freedomm22 |
onun yerine 3050ub modeline bak aynı fiyata... hem ekstara olarak usb girişi ve aypot bağlantıları var... |
| | |
| | #3 |
|
teşekkürler. ilk gosterdıgımın bırazda goruntusu hosuma gıttı. Baska tavsıyesı olanlar varmıdır?
|
| | |
| | #4 |
| freedomm22 |
rica ederim ne demek ![]() görüntü olarak senin beğendiğinle aynı, hiçbir farkı yok... başka marka düşünüyorsan... verdiğin bütçeye göre fiyat/özellik ve fiyat/kalite olarak en iyisi pioneer anfi çıkışları bas kontrolü falan hepsi var 3050ub de mp de bas kontrolü olup olmadığını bilmiyorm ![]() kolay gelsin arkadaşm... |
| | |
| | #5 |
|
Tekrar sağol hocam ozaman iyi bir seçim yapmışım sanırm.
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| usb li SONY CDX-GT670U USB-ipod SIFIR ORJ. KUTUSUNDA, #12876973 Gittigidiyor.com bluetooth lu SONY MEX-BT 2500,BLUETOOTH,OTO MP3/CD PLAYER, #12778880 Gittigidiyor.com ben sony ciyim.tavsiye ederim.kaliteli mallar. |
| | |
| | #7 |
| freedomm22 | ewt güzel seçim |
| | |
| | #8 |
| Member Kayıt Tarihi: 23-02-2007
|
sonye pek bulaşma alan bin pişman araba teybinde pioneerden şaşma sana tavsiyem 6050 al süper bi model şu an ucuzladıda piyasada revaçta olan bi pleyer 350 civarı.... sub kontrol usb süper cihaz bende var memnunum prof bi cihaz her yönüyle ...
|
| | |
| | #9 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bence kesinlikle bir usb veya aux tarzı girişi olan bir radyo al, ben çok arıyorum... Şuanki mp3 CD çalarım gayet güzel fakat artık herşey dijital, sadece arabada çalmak için CD yapmak külfet geliyor, halbuki öteki türlü atarım 4 GB USB Stick'e bitti gitti...
__________________ Team VW |
| | |
| | #10 | |
| freedomm22 | Alıntı:
![]() ... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|