"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-02-2006
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
Muzik sistemleri bölümleri açılıp duruyor ama ben daha bilgi göremedim burada bu işi meslek olarak yapan biri varsa yardım etsin yeni arac aldım karar veremiyorum ne yapacagıma her kafadan bir ses çıkıyor herkes kullandığına en iyi diyor...
|
| | |
| | #62 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-02-2006
Muzik sistemleri bölümleri açılıp duruyor ama ben daha bilgi göremedim burada bu işi meslek olarak yapan biri varsa yardım etsin yeni arac aldım karar veremiyorum ne yapacagıma her kafadan bir ses çıkıyor herkes kullandığına en iyi diyor...
|
| | |
| | #63 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #64 | |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #65 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-07-2004 Yaş: 26
bende Pioneer KEH-P8800R tayp var ama bu tayb in tuşları yıprandı hatta yok diyim bu tayp in tuşlarını istanbulda nereye yaptıra bilirim veya bu işle uğraşan arkadaşlar varmmı + - tuşları ve yön tuşları şimdiden teşekkür ederim. tayp bu http://www.guenstiger.de/gt-preisver...KEH_P8800R.htm |
| | |
| | #66 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 20-03-2006
arkadaslar hepınızee merhaba bnm arabamın hoperlor tesısatını degıstırmek ıstıorum fakat kutubass yada amfi kullanmak ıstemıorumm sdcee eskı hoperlor yerlerıne yenı daha kuvvetlılerıyle degıstırmek ıstıorum bole bı olanak varmı acaba? cevaplarınız ıcın sımdıden saolunn |
| | |
| | #67 | |
| | |
| | #68 | |
| | |
| | #69 |
| Mr.db | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
o teybin tuş takımını bulamazsın ancak topkapıda füze çarşısında o teybin aynısı bulup kafasını alıcaksın
|
| | |
| | #70 |
| ÜYE Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 20
bu bolum acılıyo mu sımdı
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|