"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Per'4'mance | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
| |
| | |
| | #22 |
| Senior Member | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
evet ben yarından itibaren tesisatımın resimlerini yaptıklarımı ve maliyetlerini yazıcam bütün arkadaşları da bekliyorum şimdiden hayırlısı olsun...
|
| | |
| | #23 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32 | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
walla sen aktif bir üye olduğun için cevabını bekliyodum destek için saol
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #24 |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
geregının yapılmasını arz ederım ) en yakın zamanda resımler gelır heralde arkadaslar...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #25 |
ya arkadaşlar baslarımdan biri arızalandı galiba.nazar mı değdi ne? malesef basları şu anda çıkardım arızayı halleder halletmez resimleri ve uygulamyı açık şekilde yazıcam herkese ii çalışmalar...
|
| | |
| | #26 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32 | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
![]()
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #27 |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
ne oldu bu muhabbet lafta kaldı galıba arkadaslar ılk basta havalandık sonra sondukmu nedır?
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #28 |
hocam walla haklısınız bi attık tuttuk faaliyet yok.ben kendi adıma şöle söyliim.elim değip arızalı basımı henüz servise teslim ettim.daha önce bagajda piramit portsuz kutuda iki bas vardı.birisi arıza yaptı(insan kulağıyla diilde vücuduyla sesi dinlemeye başlayınca öle oluyo ).neyse şu anda bagajımda tüpte tek bas var eskisine göre bas azaldı tabi ama yinede bi çok kullanıcıyı tamin edecek ses var arabamda.hafta sonuna kadar söz kafamdaki projeyi resimli anlatıcam.belki benim sistemimden bazı arkadaşlar yararlanırlar.herkese ii çalışmalar...
|
| | |
| | #29 |
| Junior Member | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
bu neden daha önce sorulmadıki geç bile kaldık dimi arkadaşlar elimde çok müzik sistemleri ver hem size sunmuş olurum
__________________ EasTerneR |
| | |
| | #30 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 24 Otomobil: Yaris TS VVT-I | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
Bence kesinlikle açılsın, herkese çok yardımcı olur... Fakat fiyat konusuna biraz kafam takıldı, bence fiyat yazılmasın. İnsanların aklını karıştırmakdan başka bişey olmaz. Yani toptan bi fiyat yazılsın. Parça parça yazılmasın. İsteyen özelden sorsun derim ben. Kimin neye ne kadar verdiğini bilemeyiz. Örn ben tanıdıktan yaptırdım, bayii fiyatina aldim. Şimdi ben onu yazarsam olmaz. Sadece bi örnekti
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|