"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #211 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2007
| |
| | |
| | #212 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| kim nirvana yapıcak neyle merak ettim doğrusu
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #213 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
ben zeka die buna derim tabiki açılmalı yaww böle güzel bişi düşünmüşsün mutlaka açılmalıı...
|
| | |
| | #214 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-09-2007
|
Arkadaslar, Pioneer AVIC D3X ve bluetooth adaptoru aldim ve aracima monte ettirdim. 1)Turkiye icin Navigasyon CD si olan var mi? Bende USA Navigasyon DL-DVD leri var ama ise yarmiyor burada 2)BTB200 Bluetooth adaptor kullananlar nasil baglanti ayari yaptiklarini alatabilirler mi? Cep tel olarak bende samsung D900 var . Bluetooth adaptor ile cep tel bir birini goruyor arama yapabiliyor ve gelen aramalari aktarabiliyor. PROBLEM: Telefon gorusmesinde benim sesim karsi tarafa cok net gidiyormus ama ben karsi tarafin sesini hic bir sekilde duyamiyorum.(hoparlorlerden ses gelmesi gerekli) Bu problemi yasayan ve cozen arkadaslardan yardim bekliyorum. TESEKKURLER baranaksakal@gmail.com |
| | |
| | #215 | |
| Senior Member | Alıntı:
1)Nav. için usa cdleri belki işe yaramaz fakat türkiye için navtürk var bu sitede bakabilirsin http://www.navturk.com/ 2) sanmıyorum sorun yaşanacağını onu direk anaünitenin ayarlarından yaparsın | |
| | |
| | #216 |
| ToYoTa YaRiS | TOYOTA YARIS 2005 infinity 475a 4 kanal Anfi infinity 1600a mono bas anfisi kicker e5 serisi 30 cm Wofer 2 ad. alpin tv-dvd-7 inç indash ana ünite infinity kappa comp. infinity referance copm. sierra 2 fah. capasitör bide unutmadan playstation 2 )![]() ![]() Bu ney diye bakmayın..yarislerde sag ön koltuk altında bi bölme var..sanki benim için yapmışlar bende playstationu oraya koydum :d[size=5]![]() arka kapılara kolon koymak için yer yapmayı unutmuş japonlar..ben onuların bu hatasını gördüm ve düzelttim [size=5]![]() ortadaki yaris için orjinal kolçak..ben çok araştırdım ve sonunda buldum..arabada olmazsa olmaz benim için[size=5] ![]() infinity 1600a mono bas anfisi sol koltuk altında..ufacık arabada baska yer yoktu[size=5] ![]() infinity 475a 4 kanal Anfi sag koltuk altına zar zor sıgdı? kablolar normalde görünmüyor,resmi çekmek için azıcık dagıttım ortalığı [size=5]![]() ve son olarak bunlarda benim canavarlar..140 desibel veriyo keratalar [size=5]
|
| | |
| | #217 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
karapale çok profesyonle bir sistem var bence sende yalnız 140 DB olayına takıldım. Bahsettiğin db çok yüksek bir db ve 2 tane es12 gibi 150 RMS lik basstan çıkartılması beni şaşırttı
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #218 |
| ToYoTa YaRiS |
ewet ataman arkadasım sorunun yanıtını veriyorum..kullndığın anfi + teybin çıkışları + arabanın aküstik ve küçük ortamı bu desibeli vermesini saglıyor.. kicker baslar suan piyasadaki 30 cm lik katagorisindeki en kral basslar es12 değil dostum es5 serisi?? aracı ölçmeye götürdüğümüzde her frekans için farklı deger verdi,, ölçen arkadas korktu zaten camlar patlar ufacık arabada diye sonuna kadarda açmadı sesini.. tesisatımdan cok memnunum.. tok ve tatlı basslar alıyorum..en romantik parçada bile sesi bozmuyorlar..
|
| | |
| | #219 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Ne mutlu sana Yani en kötü bass bile o amfiyle zıplar Gören şaşırıyordur bu kadr ufakbir arabadan bu kadar ses
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #220 |
| ToYoTa YaRiS |
açmıyorum ki kardesim sesini,,keko diyolar sonra..ben utanıyorum düşün?? neden yaptırdın diye sorarsan heves yaptım hırs yaptım şimdi yaz geliyo,,tatile cıkıcam bagaj iptal oldugu için valizleri nereye koyucam onu düşünüyoom :d
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|