"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #201 |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
nırvana ya ulasmak ısteyen arkadas forumu kırletme derım
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #202 |
| Keptın | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
arkadaşlar SONY bi amfi çıkarmış (galiba yenidir ya da ben yeni gördüm) boyutu çok küçük. ![]() boyu 1 karıştan biraz daha fazla. süper bişey. linki de bu: http://http://www.morfare.com/asp/sh...?product=XM-4S nasıl bişey bu. iş yapar mı?
__________________ |
| | |
| | #203 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-06-2007
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
iyi düsünüssün kardeş
|
| | |
| | #204 |
| Member | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
aynen knkalar
|
| | |
| | #205 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2007
| yardim dvd
arkadaslar yardimci olurmusunuz arabama dvd taktirmak istiyorm nerede kim takar bilmedigim icin yadimci olurmusunuz....
|
| | |
| | #206 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-01-2008
|
mesala ben yeniyim ve yardıma ihtiyacım var |
| | |
| | #207 | |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Alıntı:
Buna göre değerlendirme yaparız bir konu içinde anlattım
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. | |
| | |
| | #208 |
| dvd
slm ataman_74 mesaj icin tesekkurler ilk önce...araba bmw e46 323i arabanin üstünde komple navigasyon seti var ekran 16:9 ses sistemide harman-kardon...bütce maximum 500 euro filan....
|
| | |
| | #209 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
daha da açarmısın? Araçta neler var? Tam anlayamadım. Navigasyon nasılbir şey. resimleri varmı?
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #210 |
|
slm ataman_74 arabanin bir sürü fotosu var ama bir türlü yükleyemiyorum resimlerin boyutu büyükmüs ben sana msn adresimi yazayim orada yollayayim.okey.sabah 8 aksam 5 arasi calisiyorum. o saatler disinda acik oluyor msn istersen orada konusuruz.ilgin icinde ayrica tesukkurler.yalcin_1907_sadiye@hotmail.de....görüsürüz...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|