"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #191 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-03-2007
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
açılsın tabi yaaa gözümüz yeni tesisatlar görür hiç yoktansa hep aynıları sıkıyo artık ![]() |
| | |
| | #192 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri aynıları nasıl anlamadım amma gözümüzün açılacağı kesin sadece foto istemiyoruz foto olmasa da konfigirasyonu olur neler kullandınız nereye monte ettiniz hangi kabloyu kullandınız......
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #193 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-03-2007
|
Arkadaslar Öncelİkle Sİte Çok GÜzel Olmus Çok TŞk Ederİm Adim İbrahİm Kayserİden.benİm Arabam Kangoo Yalniz Ben Modİfİye Ye İlk Olarak Ses Sİstemİnden BaŞlamak İstİyorum Avrupadan Mp3 Çalar Teyp Geldİ YanliŞ Hatirlamiyosam Sony-gt-200s Olucak Teyp GÜzel..elİmde Sadece Bu Var İmkanimda Bİraz Kisitli Ve Bu Ses Sİstemİnİn Ayrintisini Ve Terİmlerİnİzİ Bİlmİyorum.. Arkadaslarim Normal DÜzeyde Ama GÜzel Ve Kalİtelİ Ses Alabİlecegİm ParÇlarin Sunlar Oldugunu SÖyledİ 1-38 Cm Jbl Subwofer 2-jameson 5 Kanal ÇikiŞli 1200 W Amfİ 3-pİoneer Oval HoparlÖr 4-2 Tanede Ön GÖĞÜstekİ Yerlere 3o Ytl Lİk KÜÇÜk HoparlÖr Ben Fazla Anlamam Bu İŞten.. Bu Durumda SÜper Demİyorum Ama Normal De Olsa Bass Ve Ses Olarak Bİ KarŞilik Alabİlİrmİyİm. Bİrde Ben AraŞtirma Yaptim BugÜn Bu DÖrt Malzemenİn Tutari Toplam 600 Ytl Cİvarinda Oldu... Bana Bİ Zahmet Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm.. |
| | |
| | #194 | |
| artı_caraudio | Re: Acemİ Ye Yardim !!! Alıntı:
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #195 |
| Junior Member | Satılık tesisat
Arkadaşlar aracımdaki tesisatı maddi sıkıntıdan dolayı satmaya karar verdim. Kısaca size neler olduğunu yazayım. --Pioneer 5850 animasyonlu teyp (kutusu hala duruyo) --Jameson 1400Watt lık amfi --1 çift JBL komponent takımı (sarı renk fiber kabini ile birlikte) --2 çift 1000Wattlık 30cm lik JBL GT-4 Woofer (Kırmızı renk kabini ile birlikte) --1 adet 0,5 Faratlık kapasitor --Ass kabloları --Akü sigortası Son ölçümlere göre 130db ses alınmıştır araçtan. ilgilenen arkadaş varsa msn adresim haluke83@hotmail.com detaylı resimleri benden temin edebilirsiniz.... |
| | |
| | #196 |
| Senior Member | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
-5850 270-250 arası oynar -jameson amfide en fazla 320 eder -componentlarda değişir modeli falan belli değil onlarda 150 anca eder -bassla kabinide basslar 120den kabinde 80 den gider 320 eder anca -kapasitör 80-50 arası değişir -sana kablolar olarak şöyle diyim baya keliteli kabloları bana 35 e bıraktı sigortayla 0dı hiç açılmamış paket ama ass olduğu için sigorta dahil 60 olur oda en fazla az geleceğinden eminim ama piyasa bu şekilde dediğim fiyatlarda +10 -10 oynama olabilir.. |
| | |
| | #197 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Satılık tesisat Alıntı:
hayırlı satışlar......
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #198 |
| huseyinnn | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
merhaba size bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim 2 adet rockfor 30 cm p3 bas buldum sifır ikisine 900 ytl dediler bana biraz fazla geldi sizin fiyat konusunda ve rockfordun ürünlerini ve fiyat listesini içeren bir site varmı ayrıca ben ortalama müzik sistemimden 120 desibel güç almak istiyorum ve rockford kullanmak istiyorum 2 adet p3 ile bunu yakalayabilirmiyiz ve bunarı kaldıracak rf'nin anfileri hangileridir
|
| | |
| | #200 |
| YAMAHA DRUMS Kayıt Tarihi: 27-02-2007
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|