"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26 | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
mükemmel birşey olur, tesisatımızın videolarını bile koyarız, çok eğitici olur.!!!
__________________ 106 GTI satıp 206HDI alan bahtsız fakir... kahrolsun benzin fiyatları.. |
| | |
| | #12 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32 | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
yönetime teşekkür ederim
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #13 |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
bencede olsun tesısatları gosterelım ama fıber falan show dunyası dııl bızım tesısat ama fıkır alsverısı ıcın canavar bence bencede super fıkır
|
| | |
| | #14 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-05-2005 Yaş: 28 | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
bencede mutlaka açılmalı yanız internetten başka sitelerden fotoğrafları kopyalayıp koymayalım herkes kendi sistem ve önerileri yazar ise daha iyi olur
|
| | |
| | #15 |
| Junior Member |
kesinlikle destekliyorum dostum
|
| | |
| | #16 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32 | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
walla burada resimli veya resimsiz üyelerimizin sitemlerini sergilices amma tabiki günlük kullanım için uygulanabilecek netten de resimler üzerine tartışmalar yapıp bilgilerimizi tazeler ve yeni fikirler edinebiliris
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #17 | |
| TEAMKILLER!!! | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
| |
| | |
| | #18 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26 | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
Arkadaşlar öncelikle 'oto muzik sistemleri' bölümüne gelen çoğu arkadaş oto muzik sistemleri konusunda bilgili kişiler değil... Burada onlara yardımcı olmaya çalışan kişileri ayrı tutuyorum. Bu arkadaşlar haklı olarak kendi araçlarına uygun bir sistem yaptırmak istediklerinden foruma ''307 ye tesisat'' ''golf e subwoofer ama nasıl??'' ''bmw ye tesisat'' gibi konular açarak fikir edinmeye çalışıyorlar... Bu şekilde özel bir bölüm açılıp, çeşitli otomobil markalarına, ve ses sistemlerine ilişkin, resimli, yapım aşamalı resimleri, ayrıca arabanın şu anki görünümünü, sahibinin düşüncelerini, tatmin olup olmadığını, ses kalitesi alıp almadığını, kaça malolduğunu, ip uçlarını, görsel olarak yayınlarsak, yani bir nevi ''otomobilim'' köşesi gibi... ''oto tesisatım'' gibi bölüm açarak tanıtırsak, aramıza yeni katılan ve bu konuda yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaşları eğitmiş oluruz... Ayrıca forum kirliliğinden kurtulmuş oluruz... Bilgileriyle bizi son derece aydınlatan, ve ayrıca böyle bir konuya parmak bastığı için barb_alone arkadaşımıza teşekkür ediyorum...
__________________ 106 GTI satıp 206HDI alan bahtsız fakir... kahrolsun benzin fiyatları.. |
| | |
| | #19 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32 | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #20 |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
bencede ıyı netten resımlerı ındırıp uzerınde tartısmak uygun olur. bılmeyen arkadasa sen sunu koy araabana bunu koy arabana dersen yanılgı olur arabanı yuklıyeceksen bıldıgın uzere arabalarda akustlık cok onemlı ve bunun gıbı ufak ama cok onmemlı ayrıntılar var bunların hepsını anlatman lazım netten resımlerınde bu yonde cok faydası olur bıde gecen bır arkadas gordum benım su kadar param var ıste ben bununla ne yapabılırım falan demıs bu gıbı arkadaslara ucuz ama saglam malzeme bunları arastırıp soylemek lazım bılıyosunuz sızde olay sırf jbl kenwood falan deıl onemlı olan saglam ses ve guzel akustlık
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|