Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Anket Sonuçlarını Göster: üyelerimizin tesisatları bölümü açılsın mı?
evet 38 100.00%
hayır 0 0%
Oy Verenler: 38. Bu ankete oy veremezsiniz

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 08-10-2005, 02:02   #11
Aktif Üye

106GTi - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

mükemmel birşey olur, tesisatımızın videolarını bile koyarız, çok eğitici olur.!!!

Eski 08-10-2005, 23:53   #12
Aktif Üye

barb_alone - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

yönetime teşekkür ederim

M.KEMAL ATATÜRK.
barb_alone Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-10-2005, 01:48   #13
artı_caraudio

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

bencede olsun tesısatları gosterelım ama fıber falan show dunyası dııl bızım tesısat ama fıkır alsverısı ıcın canavar bence bencede super fıkır

volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-10-2005, 09:34   #14
Aktif Üye

bencede mutlaka açılmalı yanız internetten başka sitelerden fotoğrafları kopyalayıp koymayalım herkes kendi sistem ve önerileri yazar ise daha iyi olur

musty805 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-10-2005, 10:14   #15
Junior Member

Thumbs up Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

kesinlikle destekliyorum dostum

sabriipek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-10-2005, 14:13   #16
Aktif Üye

walla burada resimli veya resimsiz üyelerimizin sitemlerini sergilices amma tabiki günlük kullanım için uygulanabilecek netten de resimler üzerine tartışmalar yapıp bilgilerimizi tazeler ve yeni fikirler edinebiliris

M.KEMAL ATATÜRK.
Eski 09-10-2005, 14:42   #17
TEAMKILLER!!!

grajuva - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi musty805
bencede mutlaka açılmalı yanız internetten başka sitelerden fotoğrafları kopyalayıp koymayalım herkes kendi sistem ve önerileri yazar ise daha iyi olur
kesinlikle böle olmalı zaten öle birbirimizi kandırarak biyere varılmas

grajuva Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-10-2005, 17:00   #18
Aktif Üye

106GTi - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Arkadaşlar öncelikle 'oto muzik sistemleri' bölümüne gelen çoğu arkadaş oto muzik sistemleri konusunda bilgili kişiler değil... Burada onlara yardımcı olmaya çalışan kişileri ayrı tutuyorum. Bu arkadaşlar haklı olarak kendi araçlarına uygun bir sistem yaptırmak istediklerinden foruma ''307 ye tesisat'' ''golf e subwoofer ama nasıl??'' ''bmw ye tesisat'' gibi konular açarak fikir edinmeye çalışıyorlar... Bu şekilde özel bir bölüm açılıp, çeşitli otomobil markalarına, ve ses sistemlerine ilişkin, resimli, yapım aşamalı resimleri, ayrıca arabanın şu anki görünümünü, sahibinin düşüncelerini, tatmin olup olmadığını, ses kalitesi alıp almadığını, kaça malolduğunu, ip uçlarını, görsel olarak yayınlarsak, yani bir nevi ''otomobilim'' köşesi gibi... ''oto tesisatım'' gibi bölüm açarak tanıtırsak, aramıza yeni katılan ve bu konuda yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaşları eğitmiş oluruz... Ayrıca forum kirliliğinden kurtulmuş oluruz...
Bilgileriyle bizi son derece aydınlatan, ve ayrıca böyle bir konuya parmak bastığı için barb_alone arkadaşımıza teşekkür ediyorum...

Eski 10-10-2005, 00:22   #19
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi 106GTi
Arkadaşlar öncelikle 'oto muzik sistemleri' bölümüne gelen çoğu arkadaş oto muzik sistemleri konusunda bilgili kişiler değil... Burada onlara yardımcı olmaya çalışan kişileri ayrı tutuyorum. Bu arkadaşlar haklı olarak kendi araçlarına uygun bir sistem yaptırmak istediklerinden foruma ''307 ye tesisat'' ''golf e subwoofer ama nasıl??'' ''bmw ye tesisat'' gibi konular açarak fikir edinmeye çalışıyorlar... Bu şekilde özel bir bölüm açılıp, çeşitli otomobil markalarına, ve ses sistemlerine ilişkin, resimli, yapım aşamalı resimleri, ayrıca arabanın şu anki görünümünü, sahibinin düşüncelerini, tatmin olup olmadığını, ses kalitesi alıp almadığını, kaça malolduğunu, ip uçlarını, görsel olarak yayınlarsak, yani bir nevi ''otomobilim'' köşesi gibi... ''oto tesisatım'' gibi bölüm açarak tanıtırsak, aramıza yeni katılan ve bu konuda yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaşları eğitmiş oluruz... Ayrıca forum kirliliğinden kurtulmuş oluruz...
Bilgileriyle bizi son derece aydınlatan, ve ayrıca böyle bir konuya parmak bastığı için barb_alone arkadaşımıza teşekkür ediyorum...
+1000 ayrıca buraya verilecek cevaplar gerçekten önemli

M.KEMAL ATATÜRK.
Eski 10-10-2005, 01:09   #20
artı_caraudio

bencede ıyı netten resımlerı ındırıp uzerınde tartısmak uygun olur. bılmeyen arkadasa sen sunu koy araabana bunu koy arabana dersen yanılgı olur arabanı yuklıyeceksen bıldıgın uzere arabalarda akustlık cok onemlı ve bunun gıbı ufak ama cok onmemlı ayrıntılar var bunların hepsını anlatman lazım netten resımlerınde bu yonde cok faydası olur bıde gecen bır arkadas gordum benım su kadar param var ıste ben bununla ne yapabılırım falan demıs bu gıbı arkadaslara ucuz ama saglam malzeme bunları arastırıp soylemek lazım bılıyosunuz sızde olay sırf jbl kenwood falan deıl onemlı olan saglam ses ve guzel akustlık

volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları