"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #181 |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
eyvallah barb abı
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #182 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2007
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
güzel fikir hem böylece bir çok arkadaşımızı yönlendirmiş oluruz ürün seçimindede kolaylık sağlanır görsellik açısındanda tam süper olur barb_alone böyle bi konuya önderlik yaptığın için sağol hem görelim kimlerde ne cevherler varmış |
| | |
| | #183 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-05-2005 Yaş: 35
arkadaşlar bende kamasonic 30 cm 700 waat subvoofer var iki adet bunlara kutu yapmak istiyorum ama bir türlü ölçülerini bulamıyorum lütfen yardım
|
| | |
| | #184 |
arkadaşlar bende kamasonic 30 cm 700 waat subvoofer var iki adet bunlara kutu yapmak istiyorum ama bir türlü ölçülerini bulamıyorum lütfen yardım
|
| | |
| | #185 |
yardım benim 700 vaat 32 cm bas için kabin ölçüsü
|
| | |
| | #186 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri arkadaşım elinde bulunan 2 adet 30cm bass için onları aldığın yere başvurmanı tavsiye ederim eğer çözüm bulamazsan yardımcı olmaya çalışırız.....
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #187 |
| SUBARUUU | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
öncelikle herkeze merhabalarr ben bu siteye yeni üye oldum bu resim konusunda çok dgru konuya deginmişsinizzz bencede pilakalar görünmesinn 4 oldu arabama hırsızz giriyo yaklaşık 10milyarlık zararım oldu ben pes ettim artık çok dikkatli olmakta yarar varr |
| | |
| | #188 |
| SUBARUUU |
bende kabin var ben yardımcı olabilirımm eger avcılara yakın biyerideysenn hertürlü hallederizz :coo |
| | |
| | #189 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-03-2007
milllet öcelikle selam herkese ben aranıza yeni katıldım tesko yapmayı düşünüyorumda bana bi yardımcı olursanız jvc nin teybi var bende mp3 falan çalıoda model numarasını bilmiorum 2 tane twetr bide orjinal toyota kolonları var bi amfi bide 30 luk woofwer yeter die düşünüorum bide istanbulda uygun amfi falan satan yerleri biliosanız markası fazla önemli deil yazarsanız iii sevinirim fikirlerinizi bekliorum |
| | |
| | #190 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
walla bütçene göre yerler bulman olası hem satıcı hem montajcı arıyorsan o başka nerede oturuyorsan yakınlarından bir yer tavsiyesi olur
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|