"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
mono anfi bağladıktan sonra karar verirsin sonuçta set senin zevk senin para senin...
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| | #122 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
arkadaşım 1200f bass hoparlörünün fiyatı nedir ona göre farklı seçenekler sunabiliriz ama mono ampli montesinden sonra sana yatarmi yetmez mi senin kulakların karar verecektir....
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #123 |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
kesınlıkle ... ama zaman gectıktem sonra yetmıyecektır derım kulak alısıyo cunku ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #124 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
ilk etapta kulak alışması değil söylemek istediğim ..... başlangıçta yetip yetmeyeceği
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #125 |
abı oyle soyluyosunda baslangıcta bence yeter sonradan kulak alısıyo derım yanı sonuc olarak kulak zaten ses beklıyo ve bulacaktır sonradan yetmez bence ...
| | |
| | #126 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-10-2006
Arkadaslar ben arabamı yenı aldım ve mofıfıyeyede yenı basladım. Ses ıcın, once anfı mı almalıyım yoksa basmı,her ikisimi? yada ne yapmalıyım yardımcı olun lutfen |
| | |
| | #127 | |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
amp. sız sub subsuz amp. bı ıse yaramaz sen ıkısınıde al bence ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #128 |
| Senior Member | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri alcaksan önce amfi al ama işe yaramaz yatar amfi daha cep yakıcı olduğundan onu al bass her türlğ takarsın...
|
| | |
| | #129 |
ıkısını bır almak lazım manıack bırı duruken can sıkar offff ya falan olursun yasamadıgımız seyler degıl hos ... ama ıkısını aynı anda alıp soyle montajdan sonra bass ın organ parcalıyacak gıbı vurmasını dınlemek offff ne buyuk zevk ...
| | |
| | #130 |
| Senior Member | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri volkansah şunuda düşün amfi 300 ytl bassı ise 150-160a bulursun yani önce hçten 300biriktirir sonrada az kalır oda biter...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|