"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| Member Kayıt Tarihi: 16-06-2006
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
bi konu daha su anki sistemimi size anlatıcam ve sizden cok az masraf ederek nasıl gelistirebilrim yardım isticem sistem ( tipo) 1 adet 800 watt 30 cm bass pioneer 1200f 4 adet pioneer oval hoparlör 1 adet pioneer gmx624 anfi 500 WATT 1 adet 12 li cd changer pioneer 1 adet pioneer 7900 teyp Hepsi pioneer ve iyi ses alamıyorum kabinler ve woofer arka tarafta onde hic hoparlor yok kapasitor gerektiriyormu sizce neler yapmam gerekiyor ( hepsini sat yeni bi sistem yap demeyin )Bu arada satabilirimde komple hepsini fiyat da verebilirsiniz Tesekkurler, |
| | |
| | #112 |
evet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum
|
| | |
| | #113 |
| BABA | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
normal hopharlorlerı 1 tane 30 luk bas yap geri kalanlar iş görür arkadasım
|
| | |
| | #114 |
peki kapasitör almam gerekirmi ?? arkadaslar
|
| | |
| | #115 |
arkadaslar tipo kapıya hoparlor yeri nerede yaptırabilirim _???
|
| | |
| | #116 |
| Senior Member | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri gerekebilir en azından aküya fazla binmezsin bu yapılan malzeme polyesterden yapıldığı için bunu bilen heryere yaptırabilirsin ama fazla yer haırlamıyorum yanlız sen yinede poliyesterci diye nerede bölümüne konu açarşan yardım alabilirsin |
| | |
| | #117 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
bu yazdıklarının ışığında benim tavsiyem 300 rms mono bass amplisi alman ve ovalleri 624 ile beslemen. ve ön kapılara bir çift hoparlör alıp teybe bağlaman. bu arada pandizotta yoksa bir hava çıkışı ayarlaman...
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| | #118 | |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
yapılabılecek en ıyı yorum yapılmıs baska bısey denemez .... gusel bır fıbercı halleder kapılara mid işini ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #119 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
arkadaşım önce bass ve dört coax. nasıl sığdı tipoya arka pandizota sona sana bu tesisatı bağlayan arkadaş bu 624 ile 4x60 veya 80 watt ampli nasıl besliyo bu kadar hoparlörü önce bir takım coax. li sat yerine ön kapılara 16cm comp. al sonada bass için mono ampli ondan sona ses alırsın kolay gelsin
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #120 |
Yorumlarınız ıcın tesekkurler ilk isim kapılara 16 cm. hoparlor yeri yaptırmam lazım sonra da anladıgım kadarı ile bir mono anfi yeterli olacaktır. Son olarak 800 watt pioneer 1200 f woofer war arabada bu yetermi yoksa degistireyim mi bu wooferi ?? Tesekkurler, |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|