"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| ultrAslan Kayıt Tarihi: 30-07-2006 Yaş: 21
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
peki bu jbl 75.2 lerin piyasa değeri ne kadar ben güçlü bass ve orta düzeyde müzik sesi istiyorum anfi için fiyat aralığım 300ytl gibi bana tavsiye ediceğiniz anfiler nelerdir 2tane 100w haporlör(bende var marka bilmiyorum) bide woofer bağlarım ona göre tridentler nasıl ???
Mesajı son düzenleyen mustafa_feat : 03-08-2006 - 19:52 |
| | |
| | #102 |
| Member Kayıt Tarihi: 16-06-2006
Merhabalar, Ford Focus almayı dusnuyorum 2001 model falan bana tesisat onerilerinizi ve fiyatları yazarmısınız. tesekkurler |
| | |
| | #103 |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
butce nedır nasıl bı sıstem ıstıyosun ?
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #104 |
| sitenin psychopat'ı | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
butcenı bılsek daha ıyı bişiler sölerız ama sölucegım bass weya woofer alıyosan jbl derım
|
| | |
| | #105 | |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
neden jbl arkadasım bı acıklayın sunu sankı baska marka yok bılıncsız onerı yapmayın heryerde jbl kullanılmaz ya baska marka bılmıyomusunuz ... tak arabana audiobahn kıcker parcalasın jbl ı jbl dıgerlerıne gore ucuz heralde ondan. bızım yaptıgımız sıstem de bız deıgerlerıne gore daha ucuz oldugu ıcın tercıh ettık agustos ayı sıstem yarısmasına bak arabayı gorursun tıpo he butce sorunu olmasa ıdı asla jbl kullanmazdım ... daıma derım tek tercıh jbl degıldır ... buraya soruluyuyor arabama sub ıstıyorum heeee ne olur hemen jbl dıkkat edersenız henuz butce bıldırılmemıs ... nedır bu jbl takıntısı ya ... her sıstem onerısıne jbl demeyın ... kalıp kalmayalım forumun kalıtesı dusmesın ... ben komple takım sony kullanıyorum cok tavsıye etmemısımdır sony ....ıstege gore secenek verın ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR Mesajı son düzenleyen volkansah : 06-08-2006 - 17:21 | |
| | |
| | #106 |
| ultrAslan Kayıt Tarihi: 30-07-2006 Yaş: 21
peki bu trident 1600w ampli amfi nasıl sizce bass sesini iyi istiyorum yani orta düzeyde kalite istiyorum tavsiye edermisiniz ?????
|
| | |
| | #107 |
| artı_caraudio | Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri
trident arkadasım kullandı hıc memlun degıldı cok protec cok yapıyo kesıyo valla sen bılırsın yıne ben tavsıye etmem
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #108 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
| Re: Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri Alıntı:
çünkü aynı fiyat aralığında aynı özelliklere sahip bir sürü model var ......
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. | |
| | |
| | #109 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-03-2005 Yaş: 39
slm arkadaşlar bi sorunum var chysler stratus marka bi araç aldım içinde orjinal teyp var cd kontrollü fakat changer yok çok arastırdım soketi hakkında bi bilgi bulamadım pioneer p1230 chenger var sanırım soketi uymayacak büyük ihtimal bunu arabama uygulama sansın varmı yada uyumlu olanını bilen biri varmı marka olarak kasetle müzik dinlemek istemiyorum kaset adaptörde cd tadını vermiyor çaresisim lütfen cevap verin
|
| | |
| | #110 |
| Member Kayıt Tarihi: 16-06-2006
butce 3 milyar tesisat onerilerinizi bekliyorum
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|