"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| the fresh spider | Re: osawa&harward
aslında siz boşuna uğraşmayın,ben size anlatamıyorum dilimde tüy bitti,bu markalar arasında hiç de hafife alınmayacak cihazlaaaarrrr waaaarrrr!!!! |
| | |
| | #22 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Re: osawa&harward
Tabiki vardır ama çok prof tesisatlara gelmez ama yeni başlayanlar için ideal bence..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #23 |
I just want to mean that.
|
| | |
| | #24 | |
| Alıntı:
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. | |
| | |
| | #25 |
yeni başlayanlar için yani.
|
| | |
| | #26 |
Tesisat olayına yeni girenler için diyorum yane..Şimdi adam kaliteli parçalarla uğraşsa bağlayayım filan derken yanlışlıkla yaksa yazık olur bir ton paraya ama bunda öyle bir sorun yok ..Şmdi ucuz ama orta yollu aletlerle hem kendini geliştirmiş olur hem de kulağını Ok?? is there any question??
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #27 |
no,it's ok my friend.
__________________ |
| | |
| | #28 |
Tamam o zaman.....
| | |
| | #29 |
| DeVil Member | Re: osawa&harward
bende bir osawa var 30cm ama hala zehir gibi çalıyor bunu nasıl acıklarsınız ona 70 milyon verincew bana kızdılar bunu terine 40 imlyona 302 alırdın dediler umudum kırıldı ama swoofer i takınca !!!! odane bu nebiçim bir basss ağızım acıkkkkaldı kabinim birazdaha iyi olsaydı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
| | |
| | #30 | |
| the fresh spider | Re: osawa&harward Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|