"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-05-2004 Yaş: 32
| Re: osawa&harward
Bende Vaktİ Zamninda Harword İlk ÇiktiĞi Zamanlar AlmiŞtim 4*100 Bİ Anfİ ... Hala Kullaniyorum Ve Kenwood... Pioneer Gİbİ Ayni GÜÇtekİ Anfİlerden İyİ Çaliyooo Ve HİÇ Bİr Sorun Çikarmadi Şİmdİye Kadar.... 2 Tane Rf 30 Luk Bass BaĞli DÜŞÜnÜn Artik... |
| | |
| | #12 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
way iyi dayanmış bea..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #13 | |
| the fresh spider | Re: osawa&harward Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
Ya şimdi ben 4*150 bi anfi alsam buna neler bağlayabilrim??
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #15 |
| the fresh spider | Re: osawa&harward
4x150 gerçek değerse iki çkışı köprüleyip bi gt3 12'' ve diğer iki çıkışı da köprüleyip bi gt3 12'' daha. ![]() ![]() |
| | |
| | #16 |
| Valerio | Re: osawa&harward
valla amfi harward ok de... woofer olarak ii sonuç veren bişileri var mı bu ucuz malların?
__________________ I ** JUST ONE... |
| | |
| | #17 |
hade bea kaldırır mı o anfi onları??
| | |
| | #18 | |
| |
| | |
| | #19 | |
yaf pardon reklam gibi oldu sadece distrubutor tawsiye etti de .
| |
| | |
| | #20 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 24
ya arkadaşlar boşuna tartışmayın bu markalar ucuz ve kalitesiz.daha doğrusu çok güçlü makineler deiller sadece.bende yıllarca harward ve edison kullandım ama prof sistemlere el atınca anladımki bunlar düşündüğüm kadar iyi aletler değilmiş.ama yinede yeni başlayan arkadaşlara edisonun 5314 anfisini tavsiye ederim.sonuçta ucuz.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|