"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 28
| osawa&harward
arkadaşlar biliyorum başlığı okuyunca hepinizin aklınıza kalitesiz ucuz iki marka geldi! ben sadece ankara drag daki müzik sistemli araçlardan bahsedeceğim! hepsini inceledim ve dinledim. içlerinde coğunlukla pioneer ve jbl,dls,pyle,rockford,jvc,alpine,hatırlayamadığım birkaç marka daha.... ben de hep kaliteden yanayım ve aldığım cihazları hep cok paralar vererek alıyorum. fakat orda osawa woofer ve harward amfi kullanılmış bir sistemi dinleyince deli oldum!!!! nerdeyse en iyi bass sesini veren sistem oydu, kafayı yedim....... acaba bir yerlerde saklı jbl ler, kicker lar, punch lar mı var diye baktım??? ama yoktu!!! nerdeyse benim tek bir woofer a verdiğim parayla tüm sitemi kurmuş adam... sizin yorumlarınız nedir bu konuda?????????? |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: osawa&harward
ömrü kısa olur ama onların sen alıyosun mesela kicker ı jbl i uzun süre aynı performansta dinliyosun ama osawa falan 3 - 5 gün sonra elinde kalır
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: osawa&harward
O zaman neden Dünyanın herhangi bir SPL, SQ & SQL yarışlarında bahsi geçen ucuz markaların ne adların ne sanları geçiyor?
|
| | |
| | #4 |
| Valerio | Re: osawa&harward
euheuehue atilla elektronikti galiba konya sokakta yeri valla harward anfileri manyk bass besliyor !
__________________ I ** JUST ONE... |
| | |
| | #5 |
| the fresh spider | Re: osawa&harward
neden bu markaların kalitesiz olduğunda hala diretiyosunuz?onlarında kendi içinde kaliteli olanları war tabiki.birleşik devletlerde yapılan bir cihaz ile taiwanda yapılan bir başka cihaz arasındaki fiyat farkının açıklaması çok kolay:USA de birgünlük işçilik 100$ ın üzerindeyken,taiwan weya herhangi bir uzak doğu ülkesinde sadece 5$...peki bu işçilik farkının bu kadar büyük olması amerikadaki elemanların dikkatini çekmiyo mu?tabiki çekiyo,artık onlarda uzak doğuda fason yaptırmaya başlıyor,elimdeki cihazlar USA malı diye övünmeyin bence... saygılar |
| | |
| | #6 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Re: osawa&harward
Yaf ucuz etin suyu yavan olur derler..Ben sırf bu konu yüzünden öle dandik markalardan tesisat kurucam herşeyi denicem bakacağım performansına...Evde denicem bakalım..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #7 |
| Senior Member | Re: osawa&harward
Tarantula, Elimizdeki neredeyse tüm cihazlar uzakdoğuda üretiliyor ama sadece üretiliyor yani projeleri, mühendisleri hep amerikalılar tarafından yapılmış şeyler. Senin bahsettiğin markaların ne doru düzgün bir projesi war nede mühendisleri.Üretilen yer biyere kadar önemli, eğer sen belli kriterleri koyduysan ve o kriterler o malın kalitesini belirleyen şeylerse malın nerede üretildiği önemsiz olur. Şuan da durum böyle, kaliteli projesi olan mal, ucuz el işçiliği olan yerde gene kaliteli mazlemeler ile üretiliyor, çünkü markanın kalitesini koruması için koyduğu kriterler bu yönde. Fakat kalite açısından bahsi geçen markaların herhangi bir uğraşları yok, onların tek derdi maliyet. |
| | |
| | #8 | |
| Senior Member | Re: osawa&harward Alıntı:
| |
| | |
| | #9 | |
| the fresh spider | Re: osawa&harward Alıntı:
| |
| | |
| | #10 | |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|