"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| nuriQocca | .:opeL teyp kodu:.
bLaupunkt un Lanet car 300 ünün ekranında 'SAFE' yazıyor teyp kodLamış kendini..kodu yazıyo car pass kağıdında kontağı çevirdim AS tuşuna basıLı tuttum kod giriLecek yer geLmiyor..SAFE yazmaya devam ediyor.. nasıL yapabiLirim? başka yöntem biLen var mı arkadaşLar
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Keptın |
Nuri bende corsa varken başıma gelmişti ama hatırlamıyorum şimdi ya tam olarak. gerçi konusu vardı forumda oraya yazmıştım galibao konuyu arıyıcam şimdi.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Keptın |
__________________ |
| | |
| | #4 |
| nuriQocca |
''teyp kapalıyken "Açma düğmesine" ve "AS" tuşuna basıyoruz ve basılı şekilde bekliyoruz. Bip sesi geliyor, sonra şifreyi girip tekrar "AS" tuşuna teyp açılana kadar basılı tutuyoruz ve işlem tamam. '' sağoL orhan abim..aynı sorun.. teyp kapaLıyken açma düğmesine basıcam ve AS tuşuna basıLı tutucam.. yarın deniycem..uzun yoLa gidicez babamın sesini dinLemek istemiyorum yau..
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Keptın |
şifreyi nasıl gireceğini biliyo musun peki? yani şifrenin ilk hanesi mesela 7 ise 1 tuşuna 7 kere basacaksın.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| nuriQocca |
bi açıLsında..onu açamadım uyuz etti beni..parmağım koptu.. araba kendini bu kadar korumuyo yau 10 kuruşLuk teybe bak abi
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member |
Aynı olay Astra'da başımıza gelmişti. Teybin kullanım kılavuzu elimizde olmasına rağmen 1 saatte zor halledebildik.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| nuriQocca |
çözdüm çözdüm.. zan teyp açıLmazsa açıp kapatın şifre böLümü açık geLiyo zaten..basitmiş..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Keptın |
efferim
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|