"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| NaPoLi Kayıt Tarihi: 08-10-2004 Yaş: 23
|
mecburiyetten dolayı sisteme 4x25 anfi çıkışlı PREMİER marka bi mp3 player taktım anfim kenwood. iki kolon ve bi tane 30 cm lik JBL bas bağlı. ses gücü bana yetiyor. gayette net alıyorum. fakat bi sorunum var. arabayı çalıştırınca kolonlardan kısık sesteyken bi motor sesi duyuyorum. sesi yükseltince gelmiyo. yada müzik sesinden bunu duyamıyorum. arabayı stop edince ses kesiliyo. bağlayan adama sordum "teyp dandik, pioneer gibi marka bişi tak düzelir"" diyor. sizce doğru mu? yada bu haliyle o sesi yok edebilirmiyim? bunu yapan herhangi bir parça varmı? görüşlerinizi bekliyorum. saygılar Yollar durusuma, Noam Chomsky bakisima hasta |
| | |
| | #2 |
| Street Racer |
Evet kaaardes adamın dedigi dogru.bi arkadasımında aynı sorunu vardı Alpine takınca duzeldi..Tabi sana al o teypten tak demiyorum ama biraz daha kaliteli bisii...
|
| | |
| | #3 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Re: müzik sisteminde sorun!!!!!!
Şimdi 2 tane seçeneğin var. 1-) Mp3 çalarına parazit önleyici takabilir/taktırabilirsin. -Nerde satılır? -Hemen hemen bütün oto müzik sistemdiclerinde satılır. 2-) Kabloların ses kablolarıyla aynı yerden geçiyorsa onları birbirinden ayır ** abu az bir ihtimal. Büyük bir ihtimalle kablonun içinden geçen bakır teller muhtemelen sistemine kalın geliyor. İçi saç teli gibi ince olan kablodan kullanırsan bu sorunun ortadan kalkıcaktır büyük bir ihtimalle. Aynı sorun bendede var fakat abimde yok. Çünkü bendeki ince bakır tellerden değil. Bugün yarın sistemi yeniden çektircem bakalım bi değişme olcakmı...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| NaPoLi Kayıt Tarihi: 08-10-2004 Yaş: 23
ince telli kablo çekritince bi değişme olursa haber ver. ben DE aynı şekilde yaptırayım. verdiğin bilgi için saol 34 YM 4559. cevabını bekliyorum.. saygılar |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye | Re: müzik sisteminde sorun!!!!!!
No fear, bendede motor sesi yok ama 2x125lik anfiyi bağladığmız arka ovallerden düşük seste cızırtı ve tıslama geli, sesi 15-20ye çıkarınca arada kayboluyo ve ses kaliteli ve yüksek gelio, o söylediğin şunlardan 1imi yada bu arkadaş için motor sesi içinmiş Yanlız benim anfi RCA dan patır patır sesler verdiği için high output çıkışına bağlı yani bu filtler uymıcak ozaman
__________________ http://www.cardomain.com/id/bond777 |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-11-2004 Yaş: 22
arkadaşlar muhtemelen bence 3 sorun var 1)Teyp 2)anfi 3)kablolar. ben şuan bond777 nin gösterdiği kabloları kullanıyorum.anfimda pıoneer hiçbir sorun yok. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Aktif Üye | Re: müzik sisteminde sorun!!!!!!
hangi kabloyu kullanıyosun 1.sinimi? sende muhtemelen RCA dan baglı oldugundan sorun yoktur, zaten amfinde kaliteli
__________________ http://www.cardomain.com/id/bond777 |
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-12-2004 Yaş: 36
senin uc sorunun olabilir. 1:ana unite 2:rca kablo 3:rca kablonun yanlis yerden gecisi bize iki dakika urayip cayini icerken sorunun cevabini kontrol ederek verebiliriz tel:212 282 40 42-52 |
| | |
| | #9 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-01-2005 Yaş: 28
|
hiç alakası yok baska birine git...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|