"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
| Re: Mazda 3'e nasıl bir ses sistemi yapabilirim? Alıntı:
__________________ www.caraudioturkey.com | |
| | |
| | #12 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Yaş: 24
| Re: Mazda 3'e nasıl bir ses sistemi yapabilirim?
Fedex le daha önceden hiç sipariş vermediğim için bilemiyorum.Ama United States Postal Service'le gelince %10 gümrüğü oluyor.Eğer aynı üründen 3-4 tane getirtirseniz gümrükten çekmeniz zorlaşır.O yüzden aynı şeylerden getirtmeyin.Çeşit olmasına özen gösterin.Ben şu ana kadar %10'dan fazla ödemedim.İnşallahta ödemem.
|
| | |
| | #13 |
yani toplam 500$ mal alırsak 50$ gümrük ödüyoruz bu ödemeyi istanbulda topkapıdamı yapıyoruz bilgin varmı? yoksa posta servisine mi vriyoruz? o bizim yerimize mi veriyo?
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| | #14 |
| Senior Member | Re: Mazda 3'e nasıl bir ses sistemi yapabilirim?
Bu konu çok mühim. Bende aynı siteden Alarm almak istiyorum ama önce american express kart için akbank'a başvuruda bulundum çnk başka kart kabul etmiorlar international bidderlar için bildiim kadarıyla. Kain'in ve NoS senin aletler gelirse bende hemen sipariş edeceğim. Lütfen sizde gelince bize haber verin. Bu arada gümrük olayında $$$ olarka bir sınır warmı benmi bildiim 500$ altı olunca gümrüğe bile girmiyor. Doğru mu? Bu konuyu iice açarsanız ve netleştirirseniz sewinirim. |
| | |
| | #15 |
ewt arkadaşlar gerçekten çok öenmli türkiyye nazaran fiyatlar nerdeyse 1/3 bu konuya bi açıklık getirelim
| | |
| | #16 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 26
Arkadaşlar şimdi sipariş hikayesi şöyle gelişti bende ve gelişmeye dwm ediyo ; arkadaşın american express ile önce kendi adresime verdim , kart sahibinin adresi dışında bi adrese yollanmıyo cihazlar neyse adress bilgilerini değiştirdim direk arkadaşın adresi verdim bu seferde confirmation için arattırdılar ve kart artı resimli kimlik ehliyet vs fotokpisi faxlayın dedi vatandaşlar bugün onları faxlıycam umarım hallolur kısacası bunları aklınızda tutun 300$ üzeri kimlik artı kredi kartı fotokopisini faxlıyosun adamlara.
|
| | |
| | #17 |
| Senior Member | Re: Mazda 3'e nasıl bir ses sistemi yapabilirim?
Bunun aynısını bende yaşamıştım, istedikleri sanarım hep kimlik ve kredi kartı fotokopisi. Umarım en kısa zamanda eline ulaşır aletlerin bizde bu ii haber ile sewiniriz.
|
| | |
| | #18 |
kesinlikle hayırlı haberlerini bekliyoruz...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|