"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Yaş: 24
| Mazda 3'e nasıl bir ses sistemi yapabilirim?
Öncelikle aracı disco'ya çevirmeyi düşünmüyorum.Benim için önemli olan bası derin vermesi ses kalitesinin oldukça iyi olması.Şimdilik aracın kendi teybini kullanmayı düşünüyorum.Aracın orjinal teybinin amfi çıkışı yok.Servis "speaker çıkışlarından subwoofer bağlantısı yapabiliriz" dedi.Araçtaki tüm speakerları değiştircem.Bagaca 8" lik subwoofer takmak için çok uygun bir bölüm var.Bir tane 8"Kicker CVR işimi görür düşüncesindeyim.Speaker olarak Infinity Reference serisini düşünüyorum ama daha tam karar vermedim.Tüm ürünleri millionbuy.com'dan alıcam.Ordanda bakıp belki bana yardımcı olabilirsiniz.
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Mazda 3'e nasıl bir ses sistemi yapabilirim?
N@S, 8" konusunda haklısın ve senin bagajın için en uygunu o olacaktır sanarım. Ama sesin derinleşmesi sub'ın kaç cm olduunla da ilişkilidir. Yani 8" olan bir sub, 10" göre biras daha sert çalar çnk perdesi daha ufaktır. Ama yer olmayınca tabii elden bili gelmior fazla ama önerim CVR yerine L7 alman olacaktır. Hacim olarka daha ufak hacimlerde çalışabilen ve daha ii bir bass ayrıca 8" gibi ufak birşey alacağın için fiyatı da çok kabarık olmayacaktır. Kapılarına gelince, Infinity ref hakkında pek ii düşünceler almadım alan arkadaşlarımdan. (1 arkadaşım amfi bağlar bağlamaaz cazur cuzur yaktığını söyledi). Bu serinin fiyatları ne aralarda bilmiorm ama Sub'ı kicker alırken kapılarıda Kicker K serisi almanı öneririm. Takım olması açısından ii olur. Bu arada yurtdışında mı yaşıyorsun da millionbuy.com dan alacaksın? |
| | |
| | #3 | |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. | |
| | |
| | #4 |
| Re: Mazda 3'e nasıl bir ses sistemi yapabilirim?
Hayır Türkiye'de yaşıyorum ama millionbuy FedEx'le gönderiyor ve kargo $50 civarında tutuyor.O yüzden ordan almak bana mantıklı geliyor.İzmir'de Rockford'un subwoofer ve amfisi için fiyat istedim 600Euro dediler.Modelini sormadım.Amerika'dan getirtirsem bana $250'a falan gelicek.Daha öncede zaten getirtmiştim bu tür şeyler %10 gümrük ödüyorum o kadar. Neyse L5 ile L7 arasında ne gibi fark var? 8" L5 $89.Bence fiyatı uygun.10" CVR'den mi daha iyi bas alırım yoksa 8" L5'ten mi? Bu arada MTX amfi düşünüyorum.Kalitesi nasıl MTX'lerin? Mesajı son düzenleyen N@S : 25-06-2004 - 15:42 |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 26
Walla dün millionbuy dan yalıtımımı ve 20 farad cap ımı ısmarladım elime geçince bilgilendiririm sizi 4 günde falan gelicek priority ile yollattım ben. BU arada bass için derin bi bass için bence s10 l7 hoş olur ki s12 bile 24 lt de çalışıyo yerin gitmez fazla bence. Kapı içi için infinity kullanıcaksan kesinlikle reference alma en düşük serisi reference ve fazla bişey kazanmazsın. İnfinity diyosan bence perfect 6.1 yada beta derim bulabilirsen. Bass ta boyut büyüdükçe ses derinleşir nedeni düşük frekanslara inebilmesi kısaca ünkü boyutla birlikte hareket ettiebildiğin hava artıyo ve cidden düşük frekanslar sadece hissedilebildiği için bass ta derinleşiyo. Millionbuy dan alıcaksan bence biraz daha kaliteli ürünler kullan parana kıyıp bu benim görüşüm bu arada american express kabul ediyolar yurtdışı için haberin olsun.
|
| | |
| | #6 |
Profile marka amfiler nasıl.Amerika'da çok satıyor.Fiyatlarıda uygun.
|
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 26
forumlarda yazanlar genelde doğrudur ama bence us den getirtiyosan bütçen dahilinde en iyisini al
|
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004
N@S bu siteden büyüklüğü abartı olmadığı takdirde bu ürünleri 50$ + %10 ile türkiye'ye getirebilir miyiz gerçekten?Deneyimlerinizai anlatsanız bizde yararlansak şu işten ya.Zira gözüme çok güzek crossoverlar takıldı ve fiyatları çok uygun...
|
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 18-05-2004 Yaş: 38
evet N@S bize aletler gelince bilgi verirmisin?sitede ne kadar yazıyo sen ne kadar verdin(gümrüktü,kargo vs vs)bilgilendirirsen iyi olur
|
| | |
| | #10 |
Kicker 8" L5 ve Kicker KX250.2 Amfi sipariş verdim.Kargo dahil toplam 450 milyon civarında tuttu.Fedex Economy'le gelecek.Gelince size bilgi veririm.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|