"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 29-04-2008
|
ARkada$Lar Yeni aRaßa aLDık Honda Civic V-TecH 2004 ModeL fuLL (SeDaN) . HerNEySE Bu ARabaNın Arka caM aLtındA PLAsTik Bi TAbaka Var oraYı MDF YapTıRıp KayıK KoyiM Dedim oLmadı. KoLtukLArı inDirMek iÇin Tuş Var. onun için 2 öN kapıLara Bide 2 caM aLtına MidTiz Varmı$ SAnırım OnLArdaN Bide Bagaja 38 Lik JbL koyMAyı düşünüyoRum 1 aNfi 4 MidTiz'i 1 aNFide Bass ı BesLicek. SizCe NasıL bi Ses aLırım ? BAssı Beni DoYurMaLı . NetLik Cok öneMLi SEsi Cok ACtım Mı Sorun oLurMu ? FiyaT biLiyorsaNız YazArMısınız ? Bide izoLasYon Denen Bişi VAr o Ne Pek anLAMAdım aCıkLArsaNız Cok MeMNun oLurum.. $imDideN Te$ekKürLer ...
|
| | |
| | #2 |
| artı_caraudio |
ıkı amp kullanırsan daha gusel sonuclar alırsın
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2007 Şehir: istanbul/Cyprus Otomobil: 156TS 2.0
|
1-2anfi daha iyi sonuç verir 2-markasına göre kalite değişir 3-seste kalite diyorsan izolasyon şart! (google arama çubuğuna oliser dynamat xtreme door kit yaz detaylı bilgi orda) 4-mid-tiz takımı seçimini jbl yapma. =) |
| | |
| | #4 |
| Member Kayıt Tarihi: 29-04-2008
|
peki pioneer midtiz takımı alsam ? 2 de jbl anfi alsam ? sizce nasıl olur? tabi pioneer teyp olucak
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|