"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
| L5 kabin
Arkadaşlar sistemi değiştirmeye karar werdim vede kicker L5 S12'de karar kıldım ![]() Ancak Kabin sorunu var ne yazık ki tam litre ve performans veren orj kabin piyasada zor.. ama ben istiyorum.. ![]() L5 600rms için kabin ölçülerini bileniniz var mı? kendi sitesinde çok az bilgi bulabildim onlarda inc olaraq istediğim kabin resimdeki şimdiden teşekkürler...
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... Mesajı son düzenleyen Ukala_Boy : 28-08-2008 - 12:26 |
| | |
| | #2 |
| freedomm22 |
sen inc. olarak ver ölçüleri ayar çekerir döve döve metrik sisteme çeviririm ben onu : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| freedomm22 |
1inc.=2.54cm sende çevirebilirsin ölçüleri varsa
|
| | |
| | #4 |
| Team Lada |
2 tane sığmıyomu o kabinin içine
|
| | |
| | #5 |
| 2 tane mi ? yoq dostum sığmaz yane sığsada düzgün çalışmaz sanırım hawa dönmez içinde
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #6 |
| Team Lada |
aslında denemek lazım 2 taneyi.. bide kicker l5 mi l7 mi
|
| | |
| | #7 |
|
Arayan derwiş herbişeyi bulurmuş hesabı bende aradığımı buldum arkadaşlar ![]() Orjinal kicker ölçüleridir resmi web sitesinden... Maksat paylaşmak benm gibi piyasadaki kabinlere güvenmiyorsanız tam sizlik ![]()
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... Mesajı son düzenleyen Ukala_Boy : 29-08-2008 - 17:33 |
| | |
| | #8 |
| Team Lada |
.i bisey anlamadık valla
|
| | |
| | #9 |
| nie dostum aklına takılanı sor cewaplamaya calişayım..
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #10 |
| artı_caraudio |
yılma zpandızot gıt oraya sorunu cozer lıtresı lıtresıne ama ne tur mzık dınlersın bılmem ama kıcker sana yumusak bass vermıycek cıvı gıbı cakıcaktır haberın ola
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|