"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member | Re: kicker'a amfi...
dostum buldum e-bay den ama sadece u.k e world wide deil üfff hep buluorum ama world wide deil ![]() http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...708137202&rd=1 bak istersen bu 600.4 dio hemde 130 dolar... Mesajı son düzenleyen ahmetd : 12-07-2004 - 02:49 |
| | |
| | #12 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Re: kicker'a amfi...
700.5 +11111
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
eger ebaydan alıcaksan çift amplili bir sistem oluştur... bass iiçin kx600.1 kompanentler için de 4 kanal 350.4 filan olabilir yada 300.4
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| | #14 |
ya ben bayileri aradım acaip uçuyo fiyatlar yaw e-bay çok mantıklı ama bulduklarım hep united states e gidebilio ancak çok az world wide buldum.... bilmiyorum bana 600.4 yetermi yaw eğer yeterse çok iyi fiyatı 187 dolar 40 dolar da shipping olsa 220 dolar gibi bişi eder oda 330 milyon bana uygun (aslında fazla ama piyasaya göre az )
|
| | |
| | #15 |
700.5 bana fazla ya...çok iyi ama fazla... bide bişi sorcam 600.4 de bi 600 ü sub a werdim (500-400 fln vermeyi düşünüyorum gerçi) 600.3 kalıo onların hepsini 4 kolona nasıl dağıtıyoruz?? |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
arkadaşım bu dahtım o şelikde olmaz yani 600.4 demek 4 kanal toplam 600watt gücünde bir ampli demek.sen bunu 600 oraya 600 buraya olrak ayıramazsın eger 600.4 alırsan 2 kanalı köprileyip 4 ohm olarak kulanıcaksın geri kalan 2 kanal ise bir takım kompanent veya 1 takım hoparlör çalıştırır. yani bu durumda senin i,şine yarıyabilecek kicker 700.5 var yada 2 amplili secek düşünürsen kx600.1 d sınıfı mono bass amplisi ve gene kicker kx250.4 hoparlör amplisi olabilir..
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| | #17 |
2 amfi alırsam gene pahalıya gelio....700.5 e kaldık hea ikinci el satılık var mıdır türkiyede? e-bay çok iyi ya karşılaştırınca....aslında tüm tesisatı ordan almak en iyisi.... |
| | |
| | #18 |
Yurtdışından Amfi getirtmek okadar kolay olsaydı hepimiz çoktan getirtmiş olurduk ve TR deki tüm distribütörler & bayiler batmış olurdu.Bence hiç hayaller ile yaşamayın. Yurtdışından getirebileceğiniz en makul şey teyp ve türevleri olabilir.
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
doğru soluyosun ama e-bay de ikinci el birde türkiyedeki distribütörler yurt dışından mal alınca gümrükle karşılaşıyorlar o yüzden de acaip artıyor fiyat...ama e-bayde gümrük yok... 700.5 türkiyedeki sıfır fiyatı 650 dolar dedin Austin Powers ama ebayden almak istediğim de aynı amfiyi 330 dolara alıyorum bi de üstüne alpine mp3lü teyb alıyorum oda 300 dolar üstüne de shippingi ekle 70 dolar edio sana 700 dolar daha da düşük tutabilir eğer açık arttırmadan alırsan.... bende bilgi topluyorum Austin Powers burda topladığım kadar dışardan da topluyorum.... sizlerle de paylaşıyorum.... |
| | |
| | #20 |
| ti | Re: kicker'a amfi...
ben parca parca yurt sıdından getirtmeye calıscam.. componentlerde sorun cıkcagını sanmıyorum.. anfi ve subwoofer da cıkar mı kesin.. kutularini atip getirtsek.. benim bildigim teyplerde esas sorun cikiyor.. bandrol falan bi olayi var.. bu konuda bilgili biri lazim.. yok mu tanidik gumrukcu
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|