"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 29-03-2008
| kicker L7 çok acil yardım lütfen!!!
merhaba arkadaşlar bende kicker L7 sub var JBL 1201.1 amp. ile besliyorum fakat yüksek ses açtığım zaman bassta kesilme oluyor mesela iki kez vuruyor sonra kesiliyor bir kaç saniye sonra tekrar geliyor ve yine kesiliyor. fakat amfide kapanma olmuyor ve farlarda da kısılma kesinlikle yok. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevineceğim yoksa bassı değiştirmeyi bile düşünüyorum. şimdiden teşekkürler
Mesajı son düzenleyen aykut03 : 12-07-2008 - 00:39 |
| | |
| | #2 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
amfi kesme yapıodur.. gaını kısmayı dene bakalım cokmu yuklenıosun yoksa?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Member |
Bassınız kaç ohm ? Kablolardaki kalınlık nedir? bunları kontroll ettireek sorunu cozebılrsınız |
| | |
| | #4 |
| artı_caraudio |
nedenlerı sadece gaın ayarı olmamayabılır nosman ında degıdı gıbı kablo kesıtlerı . ve akunun gerılımı zaten jbl amp larda bı ısınma sorunu var oda uzerıne bınınce kesme yapar sen yınede bı gaın ı kıs ampa tam yukleme olmasın bı ole dene eger yıne yaparsa yaz ama gaın olma ıhtımalı bıraz uzak gelıyo. l7 kac ohm bı yazarsan ıyı olur ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #5 |
| Member Kayıt Tarihi: 29-03-2008
|
bildiğim kadarıyla 4 ohm her türlü ayarı yaptım yaptırdım fakat düzelmedi amp da kesinlikle kapanma olmuyo aküde yetiyo dediğim gibi bass kesme harici enerjide bir sorun yok bi kaç arkadaşa sordum amp kablosu ince olabilir dediler sorun kabloda ise basa bağlı olan kablolarıda değiştirmem gerekirmi yoksa sadece amp kablosunu mu değiştirmeliyim
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|