"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| freedomm22 |
amp. heı diye bi alman malı var. şimdilik onunla idare edeceğim ileride büyüteceğim sistemi. bi 1000lik bi anfi vede birtane daha comp. olacağm
|
| | |
| | #12 |
| freedomm22 |
cadence nin 1.2 lik kap. nereden uygun fiyata bulabilirim ist.a gideceğim oradan bakaym... |
| | |
| | #13 |
| artı_caraudio |
ılla cadence dıye sartlama kendını derım daha bır cok marka var dogubank a bakabılırsın
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #14 |
| freedomm22 |
bildiğim kadarı ile en ucuzu o birde set olarak satılıyo kablo sigorta filan... ama daha ucuza varsa bunun gibi set olarak olabilir niye olmasın??? |
| | |
| | #15 |
| Senior Member |
ohooo ilerde büyütüceksen ben dayanamam abartırım diyorsan al 2 farad işin kesin olsun bence ben olsam öyle yapardım yada en azından 1.5 farad al bende katılıyorum cadence diye şartlama doğubanka bakarsan çok güzel ürünler var rockford fostage olabilir kapasitörde adamlar çok iyi |
| | |
| | #16 |
| freedomm22 |
rf fiyatları ne civarda yapacağım tesisatta rms olarak 1000 watı geçmez... ![]() cadence yi dememin nedeni burada bi bayide gördm görünüş falan iyi vede komple set olarak satılıyor o yüzden tabii tavsiyeleriniz benim için önemli |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
doğubankta aradığın herşeyi bulursun uygun fiyatlı illa cadence die sınırlama kendini |
| | |
| | #19 |
| freedomm22 |
tamam sağol yanlız bişey daha bu kap.la birlikte sigorta vs. kullanmamız gerekiyor mu? eğer kullanmak şartsa onada bakaym... |
| | |
| | #20 |
| freedomm22 |
şu doğubanka gitmak farz oldu bi bakalm ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acil, çok, kapasitör, lütfen, yardım |
| Konu Seçenekleri | |
|
|