"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-10-2008 Şehir: istanbul Otomobil: Corsa
| JBL ses tesisatı yapmak için yardımlarınıza ihtiyacım var
Elimde KENWOOD KDC-W3041 CD MP3 çalar var 1 anfi çıkışı FRONT AUX giriş mevcuttur.... Ses tesisatı hakkında pek bilgim olmadığı için sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum Sorum şu ben JBL 1000 watt 30cm. kabinli GT4 yada 5 subwoofer,,,,JBL GTO 301.1 anfi almayı düşünüyorum böle bi tesisat ne kadar iş görür ve bu seçimim ne kadar doğru. Ses sitemi için ayırdığım bütçe 400ytl kadar buna göre daha iyi bi sistem kurabilirmiyim yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum |
| | |
| | #2 |
|
4X50 watt
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
ses tesisatı derken sadece 1 bass ve 1 amfi alıcaksın yanlış anlamadıysam...eğer öyle ise al.böyle bir tesisat ne iş görür izah ediym.insan sesi olarak aldığın ses değişmez.sadece şu an aldığın sesin üstüne dummm dummm diye bir bir bass sesi alırsın ve rahatsız olma ihtimalin çok yüksek. 400 e o dediğin sistemi bile bağlatman zor. |
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-10-2008 Şehir: yozgat Otomobil: clio symbol
|
bass sesi çok olur rahatsız eder orj hop iyi ise bassı kısıp güzel ses alabılrısın
|
| | |
| | #5 |
|
hmmmmm peki önerebilceğiniz bi sistem varmı 400-500 Ytl bütçeye.Ve bu sistemi bağlatması vs. ne kadara patlar bana... |
| | |
| | #6 |
|
önererlim de şimdi sizin ihtiyacınız olan sistem nedir yani set dediğim gibi bir bass bir amfi alırsanız basslar insan sesini çok ezer ve rahatsız olursunuz.eğer set işine girişecekseniz.aracın orjinal hoparlörlerini aynı ebatlarda component veya caoxial sistem hoparlörler ile değiştirip tüm elemanlara amfi ile giriş yapmalısınız.o da bu bütçeyle biraz sor olur.benim size tavsiyem bütçeyi 700 civarı bir rakama çıkarmanızdır.çünki bir işçilik ödenecek sonuçta.verim alamayacağınız birşey için hiç arabanızı deldirip boşa işçilik parası ödemeyin. araçtaki hoparlör sayısını ve ebatlarını tespit edin.ona göre ürün araştırp aşağı yukarı bir maliyet hesaplanabilir. |
| | |
| | #7 |
|
bir bass ve bir anfiden oluşcak.subwooferın verdiği bass hoşuma gidiyo.buna göre dediğim sistem uygunmudur.
|
| | |
| | #8 |
|
uygundur
Mesajı son düzenleyen g_serkan : 08-10-2008 - 00:05 |
| | |
| | #9 |
|
Başka önerisi olan varmı ?..