www.modifiyem.com | |
| |||||||
Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri icinde jbl gto-755.6 nasıl konusu , jbl gto-755.6 nasıl 2 tane jbl çalıştırırmı fiyatı nedir ve çıkış güçleri plsssss...
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| | #3 |
| Ziyaretçi
| Re: jbl gto-755.6 nasıl
4*60 watt rms + 2*107 watt rms @4 Ohm 2*160 watt rms + 1*300 watt rms @4 Ohm Tek gt4 serisi bass ve 2 takım comp besleyebilirsin..Araban HB ise gayet hoş bi sistem olur bence... Mesajı son düzenleyen saffron : 05-04-2005 - 01:44 |
|
| | #4 | |
| Ziyaretçi
| Re: jbl gto-755.6 nasıl Alıntı:
fakat daha profosyonel bişi istiyorsan woferı ayrı bir d class anfi ile sürmelisin. | |
|
| | #5 |
| eski | Re: jbl gto-755.6 nasıl
alırsın bi bpx1000 veya 2200.. |
| | |
| | #8 |
| Ziyaretçi
| Re: jbl gto-755.6 nasıl
Genel Özellikler: 4x60W + 2x107W, MOSFET, 12dB/oktav 4 kanalda Hi/Lo/Bp + 2 kanalda Lo/Bp elektronik crossover, opsiyonel sub ses kontrol. Rms @ 4 Ohm : 4x60W+2x107W Rms @ 2 Ohm : 4x80W+2x150W Mono @ 4 Ohm : 2x160W+300W Mono @ 2 Ohm : yok Kanal Sayısı : 6 Sub Ses Kontrol : yok Crossover : Hi/Lo/Bp Faz Kontrol : yok Subsonic Filtre : yok Bass Boost : var |
|
| | #9 |
| [T.C]Kassap |
yaw arkadaslar hevesinizi kırmak istemem ama bence jbl gto 755,6 amfisi fıssss. Bende var aynı amfiden yeni taktırdım.bi tane ts-w 307 d4 bass ve bi de oval bi pioneer hoperleru kaldırmadı. Sürekli kesiyo ve hevesin kursagında kalıyo. Ben olsam o amfiye o kadar para vermem. Siz de vermeyin derim.
|
| | |
| | #14 |
| Serhan & Serhat :) |
Allah Allah 1,5 senedir tam takım jbl kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ?? ilginç
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #15 |
| The Firestarter |
ben 3 aydır kullanıyorum CS1204 pioneer oval kolon ve sierra comp. besliyorum memnunum çok güzel besliyor kesinlikle kesme olmuyor HPF ve LPF modlarıyla ayrı ayrı son ses yaptım banamısın demiyor kesiyor diyen arkadaşlar akülerine baktırsınlar bence tek sorunum sesi sonuna kadar kısınca hışırtı geliyor o da amfiden mi yoksa bağlantıdan mı bilmiyorum ben tavsiye ederim
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gto, jbl, nasil |
| Konu Seçenekleri | |
| |