"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member | Re: İyi We Ucu Bİr Woofer TAwsiye EDermisiniz
Kicker Comp VR 12" 400rms - 800w JBL GT4-15" 250rms - 1000w Burda kıyaslama yanlış oluo ama iyi bişey diyince önerim bu oldu. Yoksa Comp VR'nin bir alt serisi war Comp serisi onunda gt4-15 ile aynı güçte modeli war: Kicker Comp 15" (250rms - 500w) Not: 1000w yanıltmasın, önemli olan rms değelerdir. |
| | |
| | #12 |
| Junior Member | Re: İyi We Ucu Bİr Woofer TAwsiye EDermisiniz
benım adım murat kardes sana rockfoardfosgate ın p2 sının 38 cm veya alpıne type-r ını tavsıye ederım ara bu numarayı ve benım adımı ver ben murat ve volkanla gorus oranın adı dB garage tavsıye ederım benım tesısatı onlar yaptı superler
|
| | |
| | #13 |
| Junior Member | Re: İyi We Ucu Bİr Woofer TAwsiye EDermisiniz benım adım murat kardes sana rockfoardfosgate ın p2 sının 38 cm veya alpıne type-r ını tavsıye ederım ara bu numarayı ve benım adımı ver ben murat ve volkanla gorus oranın adı dB garage tavsıye ederım benım tesısatı onlar yaptı superler |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: İyi We Ucu Bİr Woofer TAwsiye EDermisiniz
Hertz ler iyi diye duydum...
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #15 |
| 35 TAK 24 | Re: İyi We Ucu Bİr Woofer TAwsiye EDermisiniz
mugatai kardes ben p2 almayı dusunuyorum ta 30 yada 38 performansını dınledın mı nasıl
|
| | |
| | #16 | |
| Senior Member | Re: İyi We Ucu Bİr Woofer TAwsiye EDermisiniz Alıntı:
| |
| | |
| | #17 |
| DeVil Member | Re: İyi We Ucu Bİr Woofer TAwsiye EDermisiniz
abi bu 15" jbl nekadar dır biliyormusunuz
__________________ Tesisat En Kıymetli Hazinedir!!! |
| | |
| | #18 |
| Senior Member | Re: İyi We Ucu Bİr Woofer TAwsiye EDermisiniz
150$ gibi bir fiyatı war. Eğer bu civarda bir alet almayı planlıyorsan ikame olarka Kicker Comp 15" war aynı güçte ve bana göre ve ABD ye göre daha kaliteli jbl'e göre. Fiyatı 210$ |
| | |
| | #19 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
Bence de kicker..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #20 |
| Mad Selçuk Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29
ben aldım gt4 30cm deneyim sölerim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|