"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004
| İstediğim Ampli
ebay.com'u gezerken rastladım.Bu ampli tam benlik :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...67752&tc=photo ama fiyat olarak ülkemize kaça gelir bilemiyorum.Yurt dışı alış-veriş deneyimi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum. |
| | |
| | #2 |
| O Artık Evli | Re: İstediğim Ampli
ben simdiye kadar ebay aracılıgı ile yurtdısından bircok urun getirttim. hicbirinde de sorun cikmadi. ilk olarak gosterdigin linkteki urun worldwide diil alamazsin. her seyi incelemen gerekiyor ilan uzerinde. "ships to" diye bi secenek var orda satıcının urunu nerelere gonderebilecegi yazıyor. turkiyeye gelmesi icin orda worldwide yazmasi lazim. yol masrafı olarak da 20 ila 40 $ arasinda degisiyor rakamlar. yani ben en buyuk ve agır olarak subwoofer almistim düsün kac kilo ceker 35 $ yol masrafı odemistim. bu sekilde bi cok sey getirtip sattim |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004
| Re: İstediğim Ampli
Evet bende siteyi şimdi inceledim.Dediğin gibi Türkiye'ye gelmesi olanaksız.Sabah acele ile baktığım bir siteydi.Peki yol ücreti dışında gümrüğe ne kadar ödüyorsun?bunun kesin bir rakamı var mı?Hangi aracı şirketle getirttin?Mesela en son aldığın cihazın site satış fiyatını ve sana herşey dahil kaça malolduğunu söylersen bizde fikir edinmiş oluruz..
|
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
ewt arkadaşlar bu konuyu geliştirelim bilgili arkadaşlar detaylı olrak yazsın lütfen
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| | #5 |
| ti | Re: İstediğim Ampli
ewt gumruk ne kadar aldı mesela o subwoofer a ? ve odeme secenekleri neler ??
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member | Re: İstediğim Ampli
Özellikle kaç $$$ kadar gümrükte sorun çıkmıyor bunu hukuksal konudan ii anlayan biri netleştirirse çok ii olur.
|
| | |
| | #7 | |
| O Artık Evli | Re: İstediğim Ampli Alıntı:
worldwide satis yapan birinden alabilirsin istedigin urunu. gümrüge bisi odemiyosun. yani bircok sey getirdim simdiye kadar ole bisi olmadi. olay tam olarak sole oluyo usps ile gonderiyolar urunu. yani united states postal service. air mail olarak geliyo. normal yol masrafini oduyosun sadece baska bisi yok gümrük vs. simdiye kadar aldiim herseyde bole oldu. sadece woofer da heralde cok agir oldugu icin bi ekstra odedim. normalde postaci adresine getiriyo kutuyu ve para vermiyosun. woofer da ise adresime kagıt geldi paketiniz var gelin alin die postaneden bende gittim aldim orda ekstra para odedim artik gümrükmüydü postanenin aldii bi paramiydi bilmiyorum o da büyük bi rakam diil di 3-5 milyon bi si idi. | |
| | |
| | #8 |
| O Artık Evli | Re: İstediğim Ampli
mesela son aldigim cihaz 35 $ yol ücreti 24 $ yani ne alirsan al 20 ile 40 $ arasinda yol masrafi eklicen ustune |
| | |
| | #9 |
herhangibi bi risk söz konusu mu?
| | |
| | #10 |
peki nekdar zaman içinde geliyor?