"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member |
Bütün mesajlarımı sıldım. Simdi sölemek istedigim sey su, Ben, bu infinity comp. ları suan aracımda kullanıyorum, ancak comp. ların bass vuramadıgını bılmıyordum alırken, ve woofer a aldanıp cok gec farkettım. O yüzden sogudum bu parcalardan ve düsüncelerimi de ona göre yazmıstım. Yanls oldu, sen benım sımdıye kadar bu konuda yazdıklarımı hatırlıosan, hicbirini dikkate alma cixylc kardesım |
| | |
| | #12 |
| onuratör |
inifinty ref. 6510 cs serisi kullanıyorum tatlı bi tonda bası vardır tizleri gerçekten çok temiz ve güçlü ses verir ztn inifinty harman kardon ürünüdür.
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #13 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-01-2008
|
ben şahsen kullandım 1 hafta sonra sattım.çok tiz ağırlıklı bir ses var.ama kesinlikle seste bozulma yok hakkını yemyelim.fakat azcık vurdummu ses getircek o da infinty de yok..
|
| | |
| | #14 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-02-2008 Şehir: istanbul Otomobil: lincoln navigator
|
infinty alıcaksan dinlemen şart zek önemli bana göre tizleri çok güçlü aşırı kulak yoruyo ama kötü deil tabiki zevk meselesi ben sana 150ytlye hertz esk 165 100 rms al derim focal ver hertz in componentleri üzerine yok .....
__________________ tek yol kemalist ihtilal |
| | |
| | #15 |
| Senior Member |
focal ı ben de destekliorum. Bu arada konuyu yakalamısken bısey sorcam. SIERRA 650 PRO ile Infınıty referance 6510cs kapıssa kım alır? ( temiz ses bakımından, infinity ler biraz fazla bass verince dup dup die ses yapıo mesela yeni farkettim) Mesajı son düzenleyen xFTHx : 17-04-2008 - 05:18 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|