"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| renaultsport | Re: İasca
hahahahahahah bende mi acaba yaw sorun ![]() yerin kulağı var misali gidio bendeki mal her türlü |
| | |
| | #12 | |
| renaultsport | Re: İasca Alıntı:
iyi olmuş kenana fln niyetleneceği yerde... gidip arabasına alarm taktırsaymış... o kadar tesisata para bayılıo... 1 alarm taktıramıo | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: İasca
Doğru söylüyorsun da hırsız kafasına takmışsa kurtuluş yok götürür bir şekilde, götürürken orayı burayı kırıyorlar o fena
|
| | |
| | #14 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
işin kötü tarafı amfiyi taksitle almıştım ödemeye dewam ediyorum parasını amfi kimbilir nerde? alarm taktırdık ya olm tekrar niyetlendim ama yine götürürler die tereddütüm var alarm var ama yeterli olurmu bilmem |
| | |
| | #16 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
yeni opellerde yok test edildi onaylandı eski astramda vardı.
|
| | |
| | #17 |
| artı_caraudio | Re: İasca
valla ertan abının dedıgı gıbı hırsız kafaya taktıktan sonra manıack 2 degıl 6 kılıt de olsa acar soker goturur bu herufler bole serefsız
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #18 |
| artı_caraudio | Re: İasca
valla ertan abının dedıgı gıbı hırsız kafaya taktıktan sonra manıack 2 degıl 6 kılıt de olsa acar soker goturur bu herufler bole serefsız ha bıde ertan abı ses kalıyesı dıyosunda vurdummu sole on cam esnesın ya oldummu spl olsun camurdan olsun hersey spl ıcın derım ben ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: İasca Alıntı:
| |
| | |
| | #20 |
| Re: İasca http://www.bwspeakers.com/index.cfm/...7F00D0B7473B37 Elalem kutunun içini böyle yapıyor hdf den en az 20mm. 35mm olanı bile var, tek bir vida yok http://www.bwspeakers.com/index.cfm/...l%20ASW855 Mesajı son düzenleyen binRR : 23-12-2006 - 02:24 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|